ADNAN UZAN KARNAK TURİZM'DE..

22 yıla yaklaşan sektör tecrübesi ve sektördeki başarılı çalışmaları ile adından övgü ile söz ettiren Türk turizminin başarılı yöneticilerinden Adnan Uzan Karnak Turizm’de Sales And Marketing Director olarak göreve başladı.

ADNAN UZAN KARNAK TURİZM'DE..

Turizm sektöründe turistik destinasyon ve turizm işletmelerinin tanıtımı için bir çok başarılı girişimde bulunan başarılı turizmci Adnan Uzan aynı zamanda Easy Travel Turkey tanıtım platformunun kurucusu olarak bir çok başarılı tanıtım projesine imza attı. Turizm sektörünün öncü markalarında daha önce üst düzey yönetici olarak görev yapan başarılı turizm yöneticisi ayni zaman da üç adet  Turizm acentesinin kurulmasına öncülük etti. Daha sonraki yıllarda İran ve Ortadoğu pazarında faaliyet gösteren sektörün önde gelen seyahat acentelerinde önemli görevler üstlendi.

Karnak Turizm'de satış pazarlama direktörü pozisyonunda görev başlayan Adnan Uzan:  '' Karnak Turizme yani yuvama geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum.Karnak Turizm olarak öncelikli hedefimiz almış olduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve gelecek yıllar için daha sağlıklı turizm tabanı oluşturarak fayda sağlayacak şekilde görevimizi sürdürmek.Kısacası,Türk turizmine katma değer yaratmak ve Ülkemizin turizm değerlerini tanıtmak.Çünkü; hepimiz turizm gemisindeyiz ve bu geminin pruvasının neta rüzgarının kolayına olması gerekiyor.Bu nedenle turizm sektörünün tüm dinamiklerine önemli görevler düşüyor.Karnak Turizm olarak biz bu farkındalık ile üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Gelecek nesillere ayakları yere basan daha sağlıklı daha faydalı  bir turizm sektörü bırakacağımıza inanıyorum." dedi.

www.turizmdosyasi.com olarak Adnan Uzan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.