YENİ ROTA KEMER SERGİSİ TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA

Kemer fotoğraflarından oluşan "Yeni Rota Kemer" sergisi Eskişehir Espark'ta sergileniyor.

YENİ ROTA KEMER SERGİSİ TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA

Kemer Belediyesi, Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Dönmezer'in 12 ay boyunca bölgede çektiği birbirinden güzel fotoğrafları Eskişehir, İzmir, Bursa ve Denizli'de sergileyerek Kemer'in tanıtımını yapacak. İlk sergi Eskişehir'de gerçekleştiriliyor. Kemer Belediyesinin destekleriyle yaklaşık 12 aylık çalışmanın ardından ‘Yeni Rota Kemer' sergisini açan Fotoğraf Sanatçısı Dönmezer, 4 mevsim boyunca çektiği Kemer fotoğraflarını Eskişehir'deki yerli ve yabancı misafirlere anlatıyor.

Kemer'in doğası, tarihi ve kültürünü anlatan 47 fotoğraf, sergiyi gezenler tarafından ilgiyle izleniyor.Çektiği fotoğraflarla Kemer'i tanıtan Dönmezer, Eskişehir'den sonra İzmir, Bursa ve Denizli'de de sergi açacak.Dönmezer, yaptığı açıklamada, Kemer'i tanıtmak için birbirinden güzel fotoğrafları Eskişehir'deki Espark'ta sergilediğini söyledi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun destekleri ile uzun bir çalışma sonrası harika karelerin ortaya çıktığını anlatan Dönmezer, “Fotoğraflarda, Kemer'in tarihini, kültürünü ve doğasını en iyi şekilde anlatmaya çalıştım. Kemer Belediyemizin desteği ile Kemer'in her karışını adım adım gezdim ve en iyi kareyi yakalayabilmek için uğraştım. Sonuçta harika kareler ortaya çıktı. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Gösterilen ilgiye teşekkür ederken, ilginin yüksek olması da bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Sergiyi gezen vatandaşlardan bazıları fotoğraflarını gördüğü Kemer'i en yakın zamanda ziyaret edeceğini belirtirken, bir kısmı da tatil adreslerinin her zaman oldu gibi yine Kemer olacağını söylediler.