VALİZ HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI

Farklı Samsonite ürünlerini kullanarak seyahat ettikten sonra kamera karşısına geçen Shini Park, Zina Charkoplia, Emanuele D’Angelo ve Mirjam Schuster, çektikleri eğlenceli ve şık videolarla valiz hazırlamanın sırlarını paylaştı.

Paris, Barselona, Avusturya ve Seul’a seyahat eden Shini Park, Zina Charkoplia, Emanuele D’Angelo ve Mirjam Schuster, bu seyahatlerinde ihtiyaçlarına uygun olarak seçtikleri Samsonite valizlerini kullandı. Moda dünyasına yön veren isimler, seyahatleri esnasında yaşadıklarını kendi bloglarının yanı sıra online moda platformu Fashiolista’da binlerce kişiyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Proje kapsamında ünlü isimler, ‘Samsonite Valizimi Nasıl Hazırladım?’ başlığıyla dört videodan oluşan bir seri hazırladı. Livin’ Cool’un yazarı Emanuele D’Angelo, iş hayatı temasıyla hazırladığı videosu için Paris’teydi. Pratik ve geniş Firelite valiz kullanan D’Angelo, giysilerini kırışmadan taşıyabilmesinin yanı sıra geniş iç hacme sahip valizde laptopu ve diğer eşyaları için de kolayca yer buldu.

Fashinvibe’ın fikir annesi ve yaratıcısı olarak tüm dünyada moda severler tarafından ilgiyle takip edilen Zina Charkoplia, Barcelona’ya yaptığı seyahati için kırmızı Firelite valiz ve Motio makyaj çantasını tercih etti. Seyahati boyunca yazılarına ara vermemek için yanında götürdüğü laptopu içinse ColorShield model kalın ve koruyucu kılıf kullandı.

Projenin tasarımcı teması Shini Park’a emanet edilmişti. Şahane bir video çeken Park, aslında bir grafik tasarımcı ve Park & Cube için yazıyor. Seul yolculuğunda kendisine yol arkadaşı olarak sofistike tarzıyla büyüleyen siyah bir Cosmolite valizi tercih eden Park, yolculuğunun rahat ve sorunsuz geçmesi içinse yanına şişirilebilir yol yastığı ile World USB şarj aleti aldı.

Mirjam Schuster ise outdoor temasını temsil etti. Maceraya atılmaktan çekinmeyen Mirjam siyah bir Paradiver silindir çanta ile Avusturya’ya seyahat etti. İhtiyacı olan büyük eşyaları yanına alabilmek için siyah Firelite valiz kullanırken, daha küçük olan kişisel eşyaları için New Spark kozmetik çantasını tercih etti.

Valiz hazırlarken dikkat edilecek noktalar…

Samsonite’ın büyük ilgi gören projesinin sonunda valiz hazırlamanıza yardımcı olacak şu 10 ipucu ortaya çıktı:

1. Kitap, ayakkabı, saç kurutma makinesi gibi ağır eşyaları en alta yerleştirin. Bu eşyaları valizin en sağlam noktalarına koyduğunuzdan emin olun. Böylece bu eşyaların giysilerinizi ezmesini engellemiş olursunuz.

2. Kırışmaları engellemek için çorap, iç çamaşırı gibi küçük eşyalarla boşlukları doldurun.

3. Giysilerinizi kat kat yerleştirin. Kırışmayacak giysilerinizi sararak yerleştirebilirsiniz.

4. Düğmeli gömleklerinizi her zaman en üste yerleştirin.

5. Gömlek yakalarının kırışmaması için, boyun kısmını çorap, atkı gibi eşyalarla doldurun.

6. Pantolon, ceket ya da etek gibi giysilerinizi katlamadan yerleştirin.

7. Eşyalarınızı yerleştirdikten sonra kemerlerinizi, kırılmasını engelleyecek şekilde valizin etrafına yerleştirin.

8. Valizinizin üst bölümünü daha hassas eşyalarınız için ayırın. Seyahat dönüşünde bu bölümü kirli ve temiz çamaşırlarınızı ayırmak için kullanabilirsiniz.

9. Ayırıcı ped ve çapraz şerit, eşyalarınızı daha düzenli bir şekilde yerleştirmenizi sağlar.

10. Yan ceplere küçük eşyalarınızı yerleştirerek kıyafetlerinizin arasında kaybolmalarını engelleyebilirsiniz.