ÜNLÜ SANATÇI, FANLARI İLE KEMER’İ TERCİH ETTİ

Türkiye-Rusya arasında yaşanan gelişmeler sonrasında Rusya pazarında büyük bir kayıp yaşayan Kemer, rotasını tekrar Avrupalı turiste döndürmüştü. Avrupa pazarından aldığı payı arttırmak isteyen Kemer otelleri farklı çalışmalar içine girmişti. Yıllar önce Avrupalı turistlerin en önemli tatil destinasyonlarından biri olan ve daha sonra ise Rusların tatil mekanı haline gelen Kemer, tekrar Avrupalı turistin tercihi olmaya başladı.

Kemer’de buluştu

Kemer’de yer alan Sherwood Club Kemer de yaptığı çalışmalar ile Avrupalı turistlerin dikkatini çekti. Bu çalışmalar kapsamında her sene dünyanın farklı noktalarında, hayranları ile birlikte tatil yapan Avusturalyalı ünlü folk müzik sanatçısı Hansi Hinterseer, bu sene yaklaşık 600 hayranı ile Kemer’i tercih etti. Hinterseer ve 20 ülkeden gelen hayranları Sherwood Club Kemer’de bir hafta boyunca tatil yaptı. Bir hafta boyunca Sherwood Club Kemer’de tatil yapan Avrupalı turistler, hayranı oldukları Hinterseer’in verdiği konser sonrasında ülkelerine geri döndü.

Özgür Bayrak: “Kemer’e katkı sağlayacak”

Konu hakkında bir açıklama yapan Sherwood Club Kemer Genel Müdürü Özgür Bayrak, ünlü sanatçı Hansi Hinterseer ve hayranlarının ülkelerine mutlu döndüğünü söyledi. Bayrak açıklamalarına şöyle devam etti: “Kemer’in Avrupalı turisti geri kazanması konusunda önemli bir misafir kitlesini ağırladık. Bu organizasyon çerçevesinde 20 farklı ülkeden yaklaşık 600 Avrupalı turist ağırladık. Misafirlerimiz çok mutlu bir şekilde ülkelerine döndü. Sorunsuz bir şekilde tatillerini geçirip ülkelerine dönen Avrupalı turistler ilerleyen dönemlerde Sherwood Club Kemer ve Kemer turizmine büyük katkı sağlayacaktır. Sherwood Club Kemer olarak misafirlerimizin sorunsuz bir tatil geçirmeleri için büyük çaba harcadık. Ağırladığımız ve ülkelerine mutlu gönderdiğimiz her Avrupalı turist bize kazanç olarak dönecektir.”