TUSAD BAŞKANI BAYRAM: KARALAMALAR HİÇ HOŞ DEĞİL!

İstanbul Turizm Seyahat Acentaları Derneği (TUSAD) Başkanı Hasan Bayram, havacılık tarihinde yeni bir dönem başlatan Yeni İstanbul Havalimanına karşı son dönem yapılan karalama çalışmalarını üzüntüyle izlediklerini söyledi.

TUSAD BAŞKANI BAYRAM: KARALAMALAR HİÇ HOŞ DEĞİL!

Başkan Hasan Bayram, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Havacılık tarihinde yeni bir dönem başlatan Yeni İstanbul Havalimanına karşı karalama çalışmalarını maalesef üzüntüyle izliyoruz. Son günlerde sosyal medya ve watsapp gruplarında art niyetle paylaşılan Yeni İstanbul Havalimanı’nı su bastı gibi paylaşımlar yapılmaktadır. Öz vatanını ve bayrağını dünyaya rezil etmeye çalışanların amaç ve hedeflerinin ülkemiz turizmine zarar vermek olduğunu iyi biliyoruz. Ülkemizin turizmine zarar veren bu şahısları kınıyoruz ve ülke turizmi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca Yeni İstanbul Havalimanı'nda bir yolcunun yanlışlıkla yere döktüğü su dışında terminalde ıslak bir yer yok. Geçmişte Atatürk Havalimanında ve bazı dış ülke havalimanlarında meydana gelen bazı olayları Yeni İstanbul Havaalanına mal etmek üzüntü verici.
Günlerdir yapılan bu karalama kampanyalarına karşı turizm kuruluşlarının harekete geçmemesi ise ayrıca düşündürücü. Türkiye turizmi için tüm engellemelere rağmen çalışmaya devam ! ”