TÜRKİYE'NİN İLK MACERA TURİZMİ VE SPORLARI FUARI

Türkiye’nin ilk Macera Turizmi ve Sporları Fuarı ‘Adventure Turkey’ Adventure Turkey, Macera Turizmine ve sporlarına hizmet eden işletmeleri ve macera tutkunlarına bir araya getiriyor .Etkinlik ve spor odaklı macera turizmi son yıllarda gittikçe artan bir talep ile karşılanıyor.

TÜRKİYE'NİN İLK MACERA TURİZMİ VE SPORLARI FUARI

Doğa sporlarına ve macera turizmine artan ilgi adrenalini ve aktiviteyi ön plana çıkaran tesislerin sayısını ve kapasitesini arttırırken seyahat acenteleri ve turizm profesyonellerini de programlarını şekillendirmeye başladı.
Bir Tureks Uluslararası Fuarcılık Organizasyonu olan Macera Turizmi ve Sporları Fuarı ADVENTURE TURKEY,  etkinlik ve spor odaklı macera turizmine artan ilgiden yola çıkarak, sektörün ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor. Binlerce macera tutkununu bir araya getirecek olan fuar, 14 – 17 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ticari Bağlantılarda Adventure Turkey Etkisi

Sektörün network ihtiyacını karşılamaya hazırlanan ADVENTURE TURKEY, Türkiye’nin yanı sıra yakın coğrafyaya da odaklanarak Ortadoğu, Avrupa, Afrika ve Balkan ülkeleri ile Türki Cumhuriyetlerini bir araya getirerek uluslararası platform oluşturuyor.
Oluşturduğu uluslararası platform ile katılımcılarına ulusal ve uluslararası diyalog imkanı sunan fuar, başarılı ticari iş birliklerine zemin hazırlıyor.
Macera tutkunları tarafından oldukça büyük bir ilgi karşılanan ADVENTURE TURKEY, firmaların profesyonel ve alakalı hedef kitleleri ile doğrudan temas kurmasını sağlayarak, sektörel paydaşlarına ve hedef kitlesine aynı zeminde tanıtım yapabilme imkanı sunuyor.

ADVENTURE TURKEY, ATRAX’19 Fuarı ile Eş Zamanlı Gerçekleşiyor

ATRAX; Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park - Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı, alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Başarı ile sonuçlanan ilk altı yılın ardından ATRAX, yedinci  yılında da uluslararası bir organizasyonla, eğlence endüstrisinde son yenilikleri, teknolojileri, ürün ve projeleri, sektör profesyonelleri ve yatırımcıları ile buluşturmaya devam ediyor.
Macera Turizmi ve Sporlarının rekreasyon ve eğlence ile buluştuğu ortak paydadan yola çıkarak ADVENTURE TURKEY, ATRAX eşzamanlı organize ediliyor. Yürütülen bu iş birliği ile ziyaretçi ve bağlantı potansiyelinden faydalanılarak bir sinerji yaratılması hedefleniyor.