TÜRKİYE’DEKİ İLK VE TEK PADEL TENİS KORTU SHERATON ISTANBUL CİTY CENTER’DA

Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi İstanbul’un sembol lokasyonlarına yakınlığıyla kısa sürede şehrin cazip buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center, sunduğu hizmetlerin yanı sıra spor yapmayı da keyfe dönüştürüyor.

TÜRKİYE’DEKİ İLK VE TEK PADEL TENİS KORTU SHERATON ISTANBUL CİTY CENTER’DA

Otel Türkiye’deki ilk ve tek padel tenis kortu ile tenis severlerin buluşma noktası olmaya aday.

Şehrin yeni çekim merkezlerinden Sheraton Istanbul City Center, 2 bin metrekareden geniş bir alana yayılan Sheraton Fitness ve Shine SPA’ya uğrayarak rahatlamak, şehrin içinde şehrin stresinden uzaklaşmak sizin elinizde. Yaz aylarında açık havada spor yapmaya imkan sağlayan otel aynı zamanda Türkiye’deki tek padel tenis kortuna da sahip.Her geçen gün daha fazla tenis severin ilgisini çeken padel tenis, tenis ve squash'ın birleşmesiyle İspanya'da ortaya çıkan spor dalı. Padel tenis ayrıca her yaş gurubundan kadın ve erkeğin zevkle oynadığı, çabuk düşünme ve hız yeteneği kazandıran eğlenceli bir tenis türü tüm mevsimlerin sporu. Bu spora yeni başlamış olsanız bile spor yaparken eğlenebileceğiniz bir aktivite.

Türkiye’de sadece Sheraton Istanbul City Center’da bulunan padel tenis, özel raketler kullanarak tek ve çiftler olarak oynanıyor. Otelin bahçesinde bulunan üstü kapalı ve camla çevrili kortta ise çocuklara, yetişkinlere tekli ve grup olarak padel tenis dersi de veriliyor.