TATİL.COM MOBİLE UYUMLU YENİ WEB SİTESİNİ YAYINA ALDI

Metglobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com, internet kullanıcılarının mobil cihazlar üzerinden tatil rezervasyonu yapmasını ve tamamlamasını kolaylaştıran, mobile uyumlu yeni web sitesini yayına aldı.

Kullanılabilirliği artırılan web sitesinin en önemli özelliği, internet sayfası üzerindeki tüm kampanya ve avantajlara mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla erişim sağlanabilmesi ve sade arama sonuçları sayesinde internet kullanıcılarının aradıkları bilgiye en kolay ve en hızlı şekilde ulaşabilmesi.

Müşteri ile etkileşimi artıran modüller ile desteklenen site, aynı zamanda sayfanın yüklenme zamanında yapılan iyileştirmeler sayesinde tatil rezervasyonu işlemlerinin mobil cihazlar üzerinden de çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor. SEO teknikleriyle entegre edilen www.tatil.com, kullanıcılar ile sosyal medya etkileşimini de artırmış durumda.  

205 ülkede 20 binin üzerinde şehirde 330 bin otel/tesis satışı yolda

Tatil.com Genel Müdürü Levent Çardaklı, mobile uyumlu web sitesinin, şirketin  yeniden yapılanma sürecinde geliştirilen “Yeni Nesil Tur Operatörü” konseptinin bir parçası olarak hayata geçirildiğini belirtti. İki yıla yayılan mobil deneyimleri sonucunda sitenin altyapısını oluşturduklarını belirten Çardaklı, mobil uyumlu yenilenen web sitesiyle ilgili şunları söyledi:

“Yeni Nesil Tur Operatörü mottosuyla 2015-2017 ajandamızı oluşturduk. Bu bağlamda ilk adımlarımızdan biri web sitemizi yenilemek ve zenginleştirmek oldu. Müşterilerimizin geribildirimleri doğrultusunda tasarladığımız Tatil.com'un yeni, modern ve kullanıcı dostu arayüzü, müşteri deneyimini ve memnuniyetini artırmaya yönelik en yenilikçi çalışmalarımızdan biri. Şu anda mobile uyumlu hale getirdiğimiz, daha keyifli bir arayüz üzerinden arama sonuçlarını sadeleştirdiğimiz sitemiz, zaman içinde yapacağımız geliştirmeler ile 205 ülkede 20 binin üzerinde şehirde 330 bin otel/tesis satışını kapsayacak. Kullanıcılarımız ileride siteye girdiklerinde tatilden ne elde etmek istiyorlarsa hepsini bulabilecekler. Çünkü her geçen gün geliştirdiğimiz web sitemiz üzerinden dünyanın dört bir yanındaki spor veya müzik organizasyonlarından seyahat ve eğlence ile ilgili her şeyi satacağız.”