SOFITEL İSTANBUL TAKSİM'E ÜST DÜZEY ATAMALAR

Genel Müdürlük Görevine Soner Metin Getirildi, Satış ve Pazarlama Direktörü ise Güray Can Oldu.

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels & Resorts'un Türkiye'de açtığı ilk oteli olan Sofitel İstanbul Taksim'in Genel Müdürlük Görevine Soner Metin Getirildi. Otelin Satış ve Pazarlama Direktörü ise Güray Can oldu.

Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesinde bulunan Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı. Fransız yaşam tarzını İstanbul'un en gözde lokasyonlarından Sıraselviler Caddesi'ne taşıyan otelin Genel Müdürlüğü'ne sektörün deneyimli isimlerinden Soner Metin getirildi.

Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Soner Metin, profesyonel hayata 1991 yılında Sheraton Hotel & Convention Center Ankara'da adım attı. Burada 2007 yılına kadar kadar çeşitli yönetim kademelerinde bulunan Metin, daha sonra sırasıyla Klassis Resort Hotel'de Genel Müdürlük ve The House Hotel Collection'da COO görevlerini üstlendi. Son olarak Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in Genel Müdürlüğünü yürüten Metin, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Sofitel İstanbul Taksim'in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü Görevine ise Güray Can Getirildi

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels & Resorts'un Türkiye'deki ilk oteli Sofitel İstanbul Taksim’in Satış ve Pazarlama Direktörü sektörün deneyimli isimlerinden Güray Can oldu. Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Güray Can, kariyerine 2001 yılında The Marmara Hotel'de başladı. Ardından Intercontinental, Mövenpick ve Çırağan Palace Kempinski'de çeşitli pozisyonlarda rol aldı. 2013'te Shangri-La Bosphorus, İstabul bünyesine katılan Can, burada son olarak Satış Direktörü olarak görev yapıyordu. Güray Can iyi derecede İngilizce biliyor.