SEYEHAT ACENTELERİ İFTARDA BULUŞTU

SEYEHAT ACENTELERİ İFTARDA BULUŞTU
Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Burak Aydın, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç ve Avrupa Residence Suites Genel Müdürü Ercan Yılmaz, davete katılan 300’ün üzerindeki turizmci ile yakından ilgilendi.

İftara katılan konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Artaş Turizm İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, şunları söyledi: “Ülkemizin temel taşını oluşturan şehirlerden olan güzide İstanbul’umuzda, bu iftar vesilesiyle sizinle birlikte olmaktan mutluyuz. Henüz kentimizi keşfetmemiş, uzak ve yakın ülkelerden turistleri, bu güzelliklere çekmek için işbirliği içinde çaba göstermek, bu kente yapabileceğimiz en güzel katkı olacaktır. Bu mübarek Ramazan akşamında birlik ve beraberlik içinde, daha güzel yarınlar ve İstanbul için el ele vererek çalışıp, güzel işler yapmayı Rabbimiz nasip eylesin inşallah. İyi ki geldiniz, iyi ki bir dilim ekmeği, bir bardak suyu, bir gönül dolusu dostluğu bizimle paylaştınız” dedi.

Turizmciler, iftar yemeğinin ardından, hem meslektaşlarıyla sohbet etme imkanı yakalarken, hem de sezonu değerlendirme fırsatı buldular.