SETUR MARİNALARI YENİ İŞ ANLAŞMALARINA İMZA ATTI

Setur Marinaları, 17-25 Şubat tarihleri arasında Tuzla Marina’da düzenlenen Boatshow Eurasia’da pek çok yeni iş sözleşmesine imza attı. Setur Marinaları’nın tekne sahiplerine Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Gökova Ören, Netsel Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere toplam 11 lokasyondaki marinalarından biriyle yıllık anlaşma yapmaları halinde geri kalan tüm marinalarında 30’ar gün ücretsiz konaklama imkanı veren Zincir Kampanyası fuarın en çok ilgi çeken fırsatlarından biri oldu.

Setur Marinaları Genel Müdürü Emre Doruk, Boatshow Eurasia ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Tuzla Marina’da gerçekleşen fuar, bu yıl bize son derece tatmin edici sayıda aktif satış yapma imkanı sağladı. Tekne sahibi müşterilerimiz, sunduğumuz pek çok farklı fırsata büyük ilgi gösterdi ancak bizim için fuarın yıldızı, bir marinamızla yıllık anlaşma sağlayan müşterilerimize geri kalan 10 marinamızın her birinde 30’ar gün ücretsiz konaklama imkanı veren Zincir Kampanyası oldu. Setur Marinaları olarak bünyemizde yer alan 11 lokasyonumuzun tamamını tekne sahiplerine aynı fırsatlarla açan bu kampanya yaklaşımımız Boatshow Eurasia için belirlediğimiz iş hedeflerini aşmamızı sağladı” şeklinde konuştu.

Setur Marinaları, devam eden Sadakat Kampanyası ile farklı nedenlerle önceki yıllarda anlaşmalarını bitiren tekne sahiplerine de hak kaybı olmaksızın, Setur Marinaları’ndan aldıkları indirimleri yeniden kazanma imkanı getirdi. Setur Marinaları, bu kampanyasıyla fuar boyunca özellikle Netsel Marmaris lokasyonuna büyük talep aldı.

Setur Marinaları’nın 2018 yılında sunduğu avantajlar şöyle;

Zincir – Setur Marinaları’nın her birinde 30’ar Gün Ücretsiz Konaklama ve Bağlama Ücretinde % 50 İndirim

Herhangi bir Setur Marinası ile yıllık sözleşme yapıldığında diğer Setur Marinaları’nın her birinde 30’ar gün ücretsiz konaklama hakkı ve sonraki 60 güne kadar konaklamalarda ise % 50 indirim imkanı sunuyor.

Gezerken Kazan - Yenilenen Sözleşmeye İlave Süre

Setur Marinaları, zincir kampanya kapsamında % 50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda 30 güne kadar ücretsiz ilave süre kazanma imkanı sunuyor.

Yol Yardımı - Liftte % 50 İndirim

Yol yardımı kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin seyir halinde iken diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklama ile birlikte lift hizmetinden % 50 indirimli yararlanma imkânı sunuyor.

Sadakat – Tekne Sahibinin Zincirdeki Kıdemine Göre % 2 ile % 25 Arasında İndirim

Sadakat kampanyası, yıllık bağlama sözleşmelerinde yatçıların kıdem yıllarına göre indirimler sunuyor. Birlikte geçirilen her yıl için %2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerine %25’e veren indirim imkânı sunuyor.

Ortak Lift Kullanımı – Ücretsiz Karaya Çekme Hizmeti

Ortak lift kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan ve belirli sebeplerle o marinada karaya alınamayan teknelere, başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz karada konaklama ve çekme&atma hizmeti imkanı sunuyor.

Satılık Tekne – Satış Öncesi 2 Kez Ücretsiz Lift ve Satış Sonrası İndirim veya Sözleşme Devri

Satılık tekneler için en konforlu marina olan Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası’na devretme hakkı ve 30 güne kadar % 50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

Sözleşme Dizaynı - Kişisel Takvime Uygun Sözleşme

Sözleşmeni dizayn et kampanyası, yatçılara, kişiye özel takvimle, dilediği 2 veya 3 Setur Marinası’nda avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme imkanı sunuyor.

Yeni Sıfır Tekne - Yıllık Sözleşmede % 10 İndirim ve Ücretsiz Lift

Setur Marinaları, yeni sıfır tekne alan yatçıların, yıllık bağlama sözleşmelerine % 10 indirimle birlikte, ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.

Günlük Sözleşmeni Yıllığa Çevir - Günlük Sözleşme Bedellerini Yıllık Sözleşmeden Mahsup Etme

Tekne sahiplerinin 15 güne kadar Setur Marinaları’nda kaldıkları günleri, yıllık sözleşmeye çevirme fırsatı veriliyor. Ayrıca, günlük sözleşmelere ödenen bedeller, yıllık sözleşmeden düşülüyor.

Kazan Kazandır – Arkadaşına Referans Olan Kazançlı Çıkıyor.

Setur Marinaları’nda yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası’nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor.