SAĞLIK TURİZMİNDE DOĞRU ADRES: ANTALYA!

Almanya’nın Mannheim kentinde estetik tedavi merkezi bulunan Dr. İbrahim Dizim, Antalya’ya şube açarak alternatif turizme katkı sağlamak istediklerini söyledi.

SAĞLIK TURİZMİNDE DOĞRU ADRES: ANTALYA!

Dizim, iklimi, ulaşım imkanları ve doğal güzellikleri ile Antalya’nın bu konuda doğru adres olduğunu söyledi

Merkezi Almanya’nın Mannheim kentinde bulunan ID Haartransplantationen Estetik Merkezi, sağlık turizmi konusunda gözünü Türkiye’ye dikti. Sağlık turizmi konusunda özellikle Antalya’nın çok elverişli bir coğrafya olduğunu belirten firma ortaklarından Dr. İbrahim Dizim, iklim, ulaşım ve tesisleşme olarak Antalya’nın sağlık turizmi için çok uygun olduğunu belirtti.

ANTALYA’YA YATIRIM

Almanya’daki başarılarının ardından Hollanda’da da bir şube açtıklarını belirten Dr. İbrahim Dizim, turizmin başkenti olan Antalya’da sağlık turizmi konusunda adım atmaya hazırlandıklarını belirtti. Avrupa ve Orta Asya ülkelerinden binlerce insanın estetik tedavi görebilmek için kendilerine başvurduğunu belirten Dizim, “Başta saç ve sakal ekimi olmak üzere, estetik ile ilgili çok sayıda başlıkta faaliyet gösteriyoruz. Doğru dozda uygulamalarla yaptığımız botox tedavileri ile cildi sıkılaştırıp gençleştiriyoruz. Tamamen doğal yöntemlerle uyguladığımız mezoterapi ile hacimli ve pürüzsüz bir cilt ve saç garantisi sunuyoruz. Bu tedavilerimizden yararlanmak isteyen insanların Almanya ve Hollanda dışında da hizmet alabilmeleri için Antalya’da faaliyet göstermek istiyoruz” dedi.

ANTALYA’NIN AVANTAJLARI

Antalya’da turizmi çeşitlendirmek için yıllardır çalışma yapıldığını ve önemli yol alındığını belirten Dr. İbrahim Dizim, “Doğal ve tarihi güzellikleri ile zaten bir çekim merkezi olan Antalya, böyle bir turizm çeşitliliği ile yeni bir turizm sayfası açacaktır. Ortadoğu ülkelerinden gelecek vatandaşlarımızı Türkiye’ye yönlendirmek daha kolay olacaktır. Avrupalı turistlerin de sadece tatil için tercih ettikleri Antalya, estetik tedavisi seçeneği ile daha cazip hale gelecektir. Son aylarda altyapısını oluşturduğumuz bu hizmet için girişimlerimiz sürüyor. En kısa sürede Antalya’ya bir merkez açarak turizm çeşitliliğine katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

12 AY SAĞLIK TURİZMİ

Almanya’da sadece saç ekiminde cerrahi müdahalede bulunduklarını belirten Dizim, Antalya’da yapmayı planladıkları proje hakkında şunları söyledi: “Türkiye’de bulunan doktor arkadaşlarımın kalitesini biliyorum. Birçok cerrrahi estetik ameliyatlar içinde Türkiye ve Antalya’nın doğru adres olduğunu düşünüyorum. Diş konusunda da Antalya çığır açmış durumda. Elimizde olan hasta portföyümüzü olduğu gibi Türkiye'ye aktarmak istiyoruz. Burada birçok hastane ve klinikle anlaşarak artık Antalya'yı sağlık turizmi ile yılın 12 ayı ayakta tutmak istiyoruz”.