SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALGIN SONRASI TATİL HEDİYESİ

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) -Antalya’nın tanınmış İş İnsanlarından Demre İkon Grubun sahibi ve aynı zamanda TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, Koronavirüs nedeniyle büyük bir emek veren başta sağlık çalışanları olmak üzere emniyet ve jandarma Görevlilerini unutmadı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALGIN SONRASI TATİL HEDİYESİ

İnstagram hesabından (https://www.instagram.com/rizaapercin) yaptığı paylaşımlar ile salgın sonrası “Sağlık Çalışanlarının her zaman yanınındayız’ projesini hayata geçiren ve büyük bir destek ile karşılaşan Rıza Perçin, Antalya’da yer alan birçok beş yıldızlı otel, tanınmış birçok restoaurant başta olmak üzere çekiliş ile tatil ve yemek hediyesi dağıtmaya başladı.

İnstagram’da her akşam saat 22.00’de başlattıkları Canlı yayın ile sağlık çalışmalarını davet eden Rıza Perçin, burada canlı yayına katılanların isimlerini alarak aynı gece belirledikleri hediyeleri emekçi sağlık çalışanlarına dağıtmaya başladı.
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Rıza Perçin “ Koronavirüs belası tüm dünyayı etkiliyor. Ülkemizde de Mart başından bu yana da sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere tüm sağlıkçılarımız inanılmaz bir çaba gösteriyorlar. Bizler evlerimizde kalırken, onlar hayatlarını hiçe sayarak büyük bir özveri gösteriyorlar. Bizlerde onların bu özverilerini küçük de olsa desteklemek için salgın sonrası kullanmaları için ‘Turizmciler olarak Sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız” projesini hayata geçirerek sağlıkçılarımızın yanında yer almayı düşündük. Bu projeyi ortaya attıktan sonra İnstagram canlı yayınımızdan başlattığımız proje ile birçok beş yıldızlı otelde tatil olmak üzere, Antalya’mızın çok özel restoranlarında onlara yemek hediyelerimizi sunuyoruz. Projemizi duyan oteller bizlere ulaşıp destek veriyorlar. Bu projeye destek olan turizmci ve diğer dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Projemiz yaklaşık bir ay sürecek” dedi.


https://www.instagram.com/rizaapercin

Rıza Perçin ayrıca Demre’de bulunan kendi otelinde de salgın sonrası sağlıkçıları ağırlamaktan çok mutlu olacağını da sözlerine ekledi. Projeye şu ana kadar birçok otel destek verirken, ilk program ile 12 sağlık çalışanına hediyeleri verildi. Proje sonrası yüzlerce sağlık çalışanına başta tatil olmak üzere birçok hediyenin dağıtılacağı açıklandı.