PRINCE GROUP’UN YENİ HEDEFİ AMERİKA


Prince Group yetkilileri Antalya’da bir basın toplantısı düzenledi.İZLEYİN!...

Prince Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hukuk danışmanı Niyazi Güney turizmde 2015 yılı değerlendirmesi yaparak, hükümetin yayınlamış olduğu Turizm Paketi ile ilgili düşüncelerini ve grup hakkında bilgileri paylaştı. Görüşlerini paylaşan Güney, hedeflerinde Amerika pazarı olduğunu belirterek, krizde daha etkin bir rol alabilmek amacıyla Amerika’dan Antalya’ya karşılıklı uçuşlar başlayacağını söyledi.



Yaşanan krizin bir fırsat olması gerektiğini de dile getiren Niyazi Güney, “ Bu krizin bir fırsat olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki bu kriz bizim turizmde daha iyi hareket etmemizi sağlayacak. Yeni pazarlar içerisinde Amerika en önemli pazarımız olacak. Amerikalıların harcamaları oldukça yüksek.  3 Milyon turist yerine 250 bin Amerikalı turist gelse daha iyi olacak diye düşünüyoruz” dedi. İç turizmde de atağa geçeceklerini ifade eden Güney, Metro Travel ile anlaştıklarını ve Metro Travel’in  alt yapısını kullanacaklarını ve iç turizmde de atağa geçeceklerini söyledi.



Yönetim Kurulu Başkan Vekili Okay Yıldırım ise grup olarak 2016 yılı hedefleri ve turizm sektöründe var olan krizin aşılabilmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı. Geçen yıl 400 bin civarında Rus turisti Antalya’ya getirdiklerine dikkat çeken Yıldırım, bu yıl bu sayının 100 bin olacağını söyledi. 



Prince Group  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Okay Yıldırım, 2016 yılında Amerika’dan direkt uçuşlar ile Antalya’ya 110 bin kişi getireceklerini ifade etti.  Gelişen Amerika pazarı ile spor turizmin daha da gelişeceğini ifade eden Yıldırım, NBA ‘de yer alan bir çok kulüp ile görüştüklerini ve bazı kulüplerin kamplarını Antalya’da yapmaları için görüşmeler yaptıklarını da ifade etti.