PGS WORLD PALACE YÖNETİM EKİBİ ZİRVEDE KAHVALTI SOFRASINDA BULUŞTU

Yeni turizm sezonunun açılmasına sayılı günler kala, kış döneminde yaptıkları bakım onarım ve iyileştirmelerin ardından, ilk müşterisine kapılarını açmaya hazırlandığı  PGS WORLD PALACE  otel yönetimi  Tahtalı Dağı eteklerinde derin orman ve  eşsiz deniz  manzarası ile ünlü CINARLI RESTORAN da bir araya gelip organik ürünlerden hazırlanmış kahvaltı sofrasında sezon öncesi enerji ve oksijen depoladı.



Sektör temsilcileri tarafından, bir önceki sezondan daha iyi geçmesi için engelleyici hiçbir olumsuz sebep görmedikleri ifade edilen  2014 sezonu için, umutlu ve heyecanlı olduklarını belirten Otel Müdürü Erdal ÇELİK  “ekip arkadaşlarımızla, sezonu zirvede karşılayıp, zirvede bitirmek gibi hedeflerimiz var, bu yolda sabahın erken saatlerinde dağları tırmanıp, bol oksijenli ve güneşli bir ortamda ve kuş sesleri arasında kahvaltı etmek hepimize iyi geldi. Fark yaratan PGS ekibimize, kemer ve Antalya turizmine başarılı bir sezon diliyorum ”   şeklinde açıklama da bulundu.



Kahvaltı sonrası ormanda bir süre birlikte yürüyüş yapan ekip, güne taze ve orijinal bir gün ile başladı.Müşteri İlişkileri departmanında görevli, doğa sporları ve yürüyüş dernekleri HASH GROUP üyesi olan Murat ERİŞGEN “ sıra dışı bir gün geçirdik, öğle yemekleri, akşam yemeklerini elbette birlikte alıyoruz, kolayca organize edilebilir ama, ormanda kahvaltı fikri bizi oldukça neşelendirdi. Birlik içinde ve özgür biçimde bize çalışma imkanı yaratan şirket temsilcilerimize teşekkür ederiz” dedi.