PAZARLAMA PARTNERİ OLUYOR

İstanbul ve diğer tatil yörelerinde sıkça görmeye başladığımız küçük oteller ve her gün bir yenisinin açıldığı butik otellerin tanıtım, pazarlama ve satış ihtiyaçlarına yönelik dinamik ve sürdürülebilir çözümler sunan Hotel Care, indeksleme ve yurtdışı rezervasyon siteleri yönetimi hizmeti vermenin yanı sıra, üye oteller için, sosyal medya yönetimi, online itibar çalışmaları, dijital marketing ve PR konularında da destek veriyor.

Sistemde, girişimcilerin otellerinde sürdürülebilir hizmet kalitesine odaklanabilmeleri amacıyla satış ve pazarlama için harcanan zaman ve eforun işletmenin üzerinden alınması hedefleniyor. Küçük otellerin, doğru pazarlama stratejileri kurgulayabilmeleri ve profesyonel PR hizmeti alabilmeleri için düşük satış pazarlama bütçelerini optimum fayda prensibi üzerine odaklayan Hotel Care, verdiği 360 derece sektörel pazarlama danışmanlığı ile 15 yılı aşkın turizm deneyimini üyelerinin kullanımına sunuyor.

Küçük Otellere Büyük Partner

Kucukoteller.com.tr’nin Kurucusu ve Editörü İzim Bozada, Fast Booking Türkiye Temsilcisi Umut Germeyan ile birlikte hayata geçirdikleri Hotel Care platformunun, otellerin kısıtlı bütçelerinden dolayı yaşanan idari işler ve pazarlama güçlüklerini bertaraf etmek adına, “düşük bütçelere rağmen maksimum doluluk ve verimlilik” esası üzerine kurulmuş bir partnerlik sistemi olduğunu söylüyor. Küçük otellerin yaşadığı sorunları değerlendiren İzim Bozada konuyla ilgili olarak “Otel sahipleri kısıtlı imkânlar ve ‘her şeyi yapabilirim’ motivasyonuyla rezervasyon, site ve acenteleri koordine etmek, konukları ağırlamak, çağrılara ve maillere dönüş yapmak gibi pek çok işi tek başlarına yapmak zorunda kalıyorlar. Eleman sıkıntısı ve turnover problemleri, temizlik kontrolü gibi birçok görevi üstlenen işletmeciler, sayamadığımız birçok duruma ayrı ayrı odaklanmakta güçlükler yaşıyor. Oysa otelcilikte başarılı olmanın şartları konuk memnuniyetini sağlamak, profesyonel tanıtım yöntemlerini kullanmak ve rezervasyonlarda, ‘ofis, site ve satış kanalları’ üçgeninde doğru fiyat stratejileri kurmaktır” diyor. Bozada, bu noktada Hotel Care’in, işletmenin sorunlarını çok düşük bütçelere analiz ederek, teknik alt yapı, koordinasyon, tanıtım, pazarlama ve satış rollerini üstlendiğini bu sayede oteller için güçlü bir partner olarak konumlandıklarını ifade ediyor. Kucukoteller.com.tr ve OnlineHotelBusiness.com işbirliği ile ortaya çıkan Hotel Care, otellerin gerçek potansiyellerini maksimum verimliliğe dönüştüreceği bir iş modelinin işletmede yerleşmesi sürecinde girişimcilere destek veriyor. Emek yoğun bir danışmanlık modeli olan Hotel Care, Türkiye’de ilk ve tek olmanın yanı sıra, yurtiçi-yurtdışı bağlantıları ve işbirlikleri ile yakın zamanda hizmet yelpazesini daha da güçlendirmeyi ve genişletmeyi hedefliyor.