OSMANLI SARAY MUTFAĞI TATLARI MATBAH RESTAURANT’'TA

İstanbul'da tarihi Sultanahmet'te Ayasofya'nın hemen yanında yer alan ve Osmanlı Saray Mutfağı'nın en özel yemeklerinin yer aldığı Matbah Restaurant, Ramazan ayı ve Bayram boyunca gelen yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekmeye devam etti.

OSMANLI SARAY MUTFAĞI TATLARI MATBAH RESTAURANT’'TA

Matbah Restaurant'ta gelen konuklar yalnızca yemek yemeye değil, Osmanlı Saray Mutfağının mutfak kültürünü de burada keşfediyorlar.

Matbah resturantta, bölgede kültürel geziler yapan yerli ve özellikle yabancı misafirler 1400 ve 1500'’lü yıllarda Padişahların yediği Osmanlı Saray mutfağının en özel lezzetlerini yine bundan sonra da tatma imkanı bulacaklar.

Birbirinden özel yemek reçetesinden oluşturdukları Osmanlı lezzetlerini gelen konuklara sunan Matbah Restaurat’ın mutfak şefi Kadir Yılmaz, Matbah’a gelen misafirlerin yüzyıllar boyunca Osmanlı’nın kalbi olan bir bölgede, Osmanlı saraylarında servis edilen yemekleri tatmaktan keyif aldıklarını ifade ederken, bu keyfi İstanbul’un en etkileyici mekanlarından biri olan Matbah Restaurant’ta yaşamaya davet ettiklerini söyledi.