ÖDÜL YAĞMURU

ÖDÜL YAĞMURU
LONDRA / İNGİLTERE- - Bugüne kadar pek çok ödüle layık görülen argos in Cappadocia, 2012 senesini yeni ödüller ile kapatıyor. Ekim ayında, World Luxury Hotel Awards’da ülke kategorisinde “Lüks Butik Otel -Türkiye” ödülünü kazanan argos in Cappadocia, Kasım ayında da Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2013 ve International Hotel Awards tarafından üç ödüle birden layık görüldü.

Kapadokya’nın kalbi Uçhisar köyünde bulunan ve açıldığı günden bu yana dünya çapında ödüllere layık görülen argos in Cappadocia, yılı birbirinden değerli ödüllerle kapatıyor…
İlk olarak Ekim ayında dünya çapındaki turizm markalarının servis kalitesi değerlendirmesinde ulaşabileceği en üst kademelerden biri olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’da ülke kategorisinde “Lüks Butik Otel -Türkiye” ödülünü kazanan argos in Cappadocia, geçtiğimiz hafta Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2013 tarafından “Sürdürülebilir Konukseverlik & Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Bu gurur verici ödül, Türkiye’nin ilk Ecoluxury Network üyesi olan argos in Cappadocia’nın çevre dostu duruşu ve yerel ticareti destekleyerek bölgeye sağladığı faydaların altını çizmesi nedeniyle de büyük önem taşıyor.
Bu yılın Condé Nast Johansens Awards for Excellence kazananları, 5 Kasım 2012 tarihinde Londra’da düzenlenen görkemli gecede duyuruldu. Daha önce de Cond é Nast Johansens “En Çevreci Otel 2010” ve “En Romantik Otel 2011” kategorilerinde finalist olan argos in Cappadocia, aynı zamanda geçen yılın “En Mükemmel Manzara” ödülünün de sahibi.

argos-in-cappadocia1a.jpg

International Hotel Awards’dan da iki farklı ödül…

Condé Nast Johansens Awards’a ek olarak, küresel turizm endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen The International Hotel Awards da (IHA) bu yıl argos in Cappadocia’yı Türkiye’de “En İyi Otel” ve “En Başarılı İç Mekan Tasarımı” kategorilerinde ödüle layık buldu. Uluslararası otelcilik sektörünün en iyilerini ödüllendiren IHA, geniş çaplı kriterleri baz alan titiz bir jüri değerlendirmesi ile veriliyor.
Birer gün arayla Londra’da, World Travel Market öncesinde verilen Condé Nast Johansens ve IHA ödüllerini, Argos Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gökşin Ilıcalı aldı.

Önceki Ödüller ve Başarılar
- Departures.com sitesinde “Dünyanın En iyi 10 şarap Oteli” arasında yer aldı.
- “I.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri (ACE of M.I.C.E.)”nde “Butik ve Özel Toplantı Hizmeti Veren Tesisler” kategorisinde sektörün en iyisi seçildi.
- Gayot “Dünyanın En iyi 10 Balayı Oteli”
- Conde Nast Johansens 2012 “ En İyi Manzara” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
- Fodor’s Travel tarafından, “Fodor’s 100 Hotel 2011” seçkisinde “Local Flavor” kategorisinde gösterilerek dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer aldı.
- Travel Weekly tarafından “Travel Weekly 2011 Silver Magellan Ödülü”ne layık görülerek “Dünyanın En İyi Lüks Otel ve Resort”ları arasına yerleşti.
- Avrupa Turizm Komisyonu (ETC) tarafından hazırlanan, seyahat trendlerini açıklayan ve Avrupa’daki tüm komisyon üyesi ülkelere dağıtılan “Trend Cards 2011” de “Tasarım Otelleri” kategorisinde yer alarak büyük bir başarının altına imza attı.
- Türkiye’de gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.
- Holidays for Couples dergisi tarafından “Dünyanın En Romantik 25 Yeni Oteli” 2011 listesinde gösterildi.
- 2010 yılında Conde Nast tarafından “Dünyanın En Çevreci” 4 projesinden biri ve 2011 yılında da “Dünyanın En Romantik” 4 otelinden biri olarak seçildi.
- Travel+Leisure Dergisi tarafından 2010 yılında açılan “Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli” arasında yer aldı.
- Trip Advisor tarafından mükemmellik sertifikası ile ödüllendirildi.
- Kiwi Collection tarafından “Dünyanın En Romantik 15 Otelinden Biri” olarak değerlendirildi.
- Martha Stewart Show- “Adventures in Turkey”: 1 Ekim 2010 Hallmark Channel “Martha Stewart Show” adventures in Turkey – Program çekimi için geçen yıl Türkiye’ye gelen Martha Stewart Kapadokya ziyareti sırasında Argos in Cappadocia’da kaldı. Programında Argos in Cappadocia tanıtımı ve otel müdürü ile röportaja yer verildi. ( Kaynak:turkiyeturizm )