NASHIRA OTEL BÖLGENİN EN BÜYÜK AQUAPARK’INI HİZMETE AÇTI

NASHIRA OTEL BÖLGENİN EN BÜYÜK AQUAPARK’INI HİZMETE AÇTI
Nashira Resort & Spa sahiplerinden ve Otelin aynı zamanda Genel Müdürlüğünü yapan Ezgican Aydoğan, otelde bu yıl çok ciddi yenilikler yapıldığına dikkat çekti. Aydoğan oteldeki değişimlerin misafirlerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirildiğine dikkat çekerken, “Nashira Otel’de bu yıl çok ciddi değişimler yaptık. Odalarımızı tamamen değiştirdik ve yeniledik. Otelimizin içerisinde bulunan alış veriş merkezlerimizi havaalanlarında olduğu gibi Dutty Free şekline getirdik. A la Cart Restaurantlarımıza iki tane A la Carte ekledik. Köy kahvaltısı ve Mangal evi tarzında Nashira Parkımız konseptinde iki A la Carte’mızı misafirlerimizin hizmetine sunduk. Mini kulübümüzü de baştan aşağı yeniledik. Yatırımlarımız daha bitmedi” dedi.





Bölgenin en büyük Aquaparkı

Aquaparkın bölgenin en büyüğü olduğuna dikkat çeken Aydoğan “Bir Milyon Euro’luk yatırım ile Aquaparkımız bölgenin en büyük Aquaparkı oldu. Yaklaşık 20’nin üzerinde kaydırağımız var. Bu kaydırakların bazıları ilk defa kullanılan kaydırak özelliğini taşıyor. Amerika’da Walt Disney ‘de gördüğümüz kaydırakların tamamını burada hizmete soktuk. Özellikle çocuklar ve çocuklu misafirlerimiz Aquaparkımızı çok beğeniyorlar. Çocuk havuzumun içine bir korsan gemisi koyduk ve ayrıca içine çocuklarımıza özel kaydıraklar yerleştirdik. Bu sene TUİ tarafından Best Family olmamız nedeniyle de aile oteli konseptimizi de ön plana çıkardık. Bu nedenle de çocuklarımızı mutlu edebilmek adına hiçbir yatırımdan kaçınmıyoruz. Aquaparkımızı otel dışından da gelen misafirlerimize açma adına bir projemiz var. Bunun için alt yapıları hazırlıyoruz. Bu konu ile ilgili de acenteler ile görüşmelerimiz var” dedi.







Markamızın arkasındayız ve markamızın kalitesini daha da arttırma amacındayız!

Bu yıl iyi bir sezon beklediklerini de belirten Ezgican Aydoğan, Nashira markasının arkasında olduklarını ve bu marka kalitesini daha da arttırma çabasında olduklarını belirterek “Geçen seneye göre daha iyi bir sene olarak gözüküyor. Her işte olduğu gibi işini iyi yaparsanız, kaliteyi sunarsanız bu yaptığınız yatırımların karşılığını alırsınız. Markamızın arkasındayız ve markamızın kalitesini daha da arttırma amacındayız” diye konuştu.