NAR LOKANTA’YA BU YIL DA “MÜKEMMELİYET ÖDÜLÜ

Dünyanın en büyük seyahat topluluğunu oluşturan TripAdvisor sitesi, kullanıcılarının yorum ve oylarıyla 2013 ve 2014 yıllarından sonra 2015’te de Nar Lokantası’nı “Mükemmeliyet Sertifikası” ödülüne layık gördü.

Türkiye’nin binlerce yıldır ev sahipliği yaptığı geleneksel ürünlerinin sergilenip tanıtılması hedefiyle geçmişi bugüne ve yarına taşıyan NAR Lokanta, damaklarda ve hafızalarda unutulmaz lezzetler bırakan eşsiz menüsü ile üst üste üçüncü yılda da TripAdvisor tarafından MÜKEMMELİYET SERTİFİKASI ile ödüllendirildi.

Dünya çapında 4,4 milyonun üzerinde konaklama yeri, restoran ve gezilecek yeri kapsayan ve aylık 315 milyona yaklaşan tekil ziyaretçinin konuk olduğu, 200 milyondan fazla yorum ve görüşün yer aldığı, dünyanın en büyük seyahat topluluğunu oluşturan Trip Advisor, Mükemmeliyet Sertifikası ödülünü kullanıcıların değerlendirme ve yorumları doğrultusunda veriyor.

TripAdvisor, Mükemmeliyet Sertifikası sahiplerini belirlemek için yorum puanları, genel değerlendirme, yorumların sayısı ve güncelliğinin de dahil olduğu, kullanıcılar tarafından oluşturulan çok çeşitli içerikleri temel alan özel bir algoritma kullanıyor.

NAR Lokantası, 2013 ve 2014 yıllarından sonra 2015’te de konuklarının yorumları ve yüksek puanları ile en çok tavsiye edilen seçkin restoranlar arasındaki yerini aldı.

Anadolu'nun yüzyıllar öncesinden gelen lezzetlerine yeniden hayat veren NAR Gourmet'nin, bu tatlarla oluşturduğu NAR Lokanta, hazırladığı özel menüsü ve zengin içeriği ile üç yıldır konuklarına mükemmellikten ödün vermeden hizmet etmeyi sürdürüyor.

Türkiye coğrafyası ve kültürünün seçkin lezzetlerini en doğal ve en taze bir şekilde sunarak geleneksel Türk mutfağını modern dünyaya taşıyan NAR Lokanta, üst üste üçüncü kez aldığı Mükemmeliyet Sertifikası ile konuk ağırlamadaki mükemmelliğini, ziyaretçilerinin takdiriyle bir kez daha tescillemiş oldu.

NAR Lokanta, yurt içi ev yurt dışından konuklarının layık gördüğü mükemmeliyet ödülleri ile geleneksel Türk ve Osmanlı mutfak kültürü değerlerinden oluşan yemekleri, "Saray Mutfak" kültüründen "Kırsal Mutfak" kültürüne kadar uzanan tüm mutfak kültürünü yarınlara taşımayı sürdürecek.