MİLENYUM KUŞAĞI MICE AĞLARINI OLUŞTURDU

www.meetingsandmillennials.com adıyla yeni oluşturulan iletişim ağının hedefleri;genç meslektaşları birbirine bağlamak, gençler arasında dayanışmayı sağlamak ve genç profesyonellerin aktif öğrenmesini teşvik etmek şeklinde özetleniyor.

TUYED yönetiminin yaptığı araştırmaya göre, Milenyum kuşağının MICE alanıyla ilgisi, 2015 yılında Barselona’da genç profesyoneller için düzenlenen ICCA Forumu’na katılımdan sonra ivme kazandı. Yeni iletişim ağını oluşturan genç profesyoneller, söz konusu Forum’un kendileri için iyi bir deneyim olduğunu vurguluyor.

Forum’a katılanlar o günden bu yana genç profesyoneller arasında bir iletişim ağı oluşturup seslerini etkin duyurmanın yollarını aradı. Seslerini etkin duyurmaya karar veren genç profesyoneller  www.meetingsandmillennials.com sitesini oluşturdu. Söz konusu ağın kurucu ortaklarından Anne Berrevoets, “Bu bir başlangıç. Sesimizi duyurarak bazı şeyleri değiştirebileceğimize inanıyoruz” diyor.

"Birbirimizden öğrenip, deneyimlerimizi paylaşmak zorundayız” diyen Anne Berrevoets sözlerini şöyle sürdürüyor: “MICE alınana getirdiğimiz farklı bakış açımızı vurgulamak için çevrimiçi bir hub oluşturduk. ICCA'daki ilk sunumun ardından, bize Paris ve Frankfurt’ta konferans talepleri gelmeye başladı. Bu platformlar, MICE alanındaki tüm paydaşların bizden en iyi hizmet ve eğitimin nasıl alınabileceğini göstermemizi sağlıyor. Bu platform, MICE alanında etkin olan genç profesyoneller için kültürlerarası, sektörel ve örgütsel bir ağ işlevi görecek.”