LÜKS TATİLİN EN SAMİMİ ADRESİ NO: 81 HOTEL

LÜKS TATİLİN EN SAMİMİ ADRESİ NO: 81 HOTEL
Türkiye’nin en popüler tatil beldesi olan Bodrum’u kucaklayan ve her noktasında ince bir zevkin göze çarptığı No:81 Hotel’de: yeniliğin dinamizmini yakalayabilir, kendinizi evinizdeki kadar konforlu ve rahat hissedebilirsiniz.



Ege’nin maviliğine ve doğanın yeşilliğine açılan No:81 Hotel, 49 özel odasıyla misafirlerini lüks tatilin en samimi adresine davet ederken, güler yüzlü ekibi ile aradığınız her şeyi sizlere sunuyor. 

DENEYİMLİ EKİBİYLE KUSURSUZ HİZMET

Bodrum Türkbükü’nün en gözde mekanı olacak olan No:81 Hotel’in turizm ve otelcilik sektöründen birçok tecrübeli ismin bulunduğu yeni ekibinde: Satış Pazarlama Müdürü Sibel Uzun, Ünlü Şef Arif Solukanoğlu ve ekibi, Yiyecek İçecek Müdürü Şaban Dalıcı ve ekibi yer alıyor. 





TÜRKBÜKܒNÜN YENİ ADRESİ “DAZE”

Daze Beach, Daze Restaurant ve Daze Club ile iddialı olan No: 81 Hotel, Türkbükü müdavimlerinin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Eğitimlerini Amerika, İtalya, İspanya ve Tayland’da gerçekleştirmiş olan Şef Arif Solukanoğlu ile beach menüsünde Türk ve Uzak Doğu mutfağından hafif ve lezzetli tatlar ile tanışırken, akşam yemeğinde dünya mutfağından seçme lezzetler ile yemek ziyafetini bir şölene çevirebilirsiniz.

Akşam yemeği sonrası gece kulübüne dönen Daze, eğlence sevenlerin buluşma noktası! Klasik kokteyller dışında denenmeden geçilmemesi gereken 32 çeşit özel kokteyl, bu yazın favorilerinden olacak.