KAPTAN ERGUN 'GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI' ALDI

Halil ÖNCÜ (ANTALYA) - Kaş Kekova Kalkan bölgelerinde faaliyet gösteren günübirlik ve haftalık tekne turları yapan 20 senelik turizm firması olan BoatTripTurkey'e bağlı "Kaptan Ergun" teknesi güvenli turizm sertifikası aldı.

KAPTAN ERGUN 'GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI' ALDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından misafirlerin güvenli hizmet almasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Güvenli Turizm Sertifikası"nı alan Kaptan Ergun, verdiği seçkin mevi tur hizmetleri ile dikkat çekiyor.

Seçkin mavi tur hizmeti sunuyor

Bir aile işletmesi olan BoatTripTurkey, hizmet verdiği nadide coğrafya olan Kaş, Kalkan ve Kekova bölgesinde günlük tekne turları ve mavi tur operatörü olarak göze çarpıyor. Şirket,Arkadaş grupları, aile veya romantik çiftlere, bölgedeki en kaliteli teknelerle hem günlük tekne turları hem de tek gecelik veya daha uzun süreli seçkin mavi tur hizmeti sunuyor. Özenle hazırlanmış rotalarda, titizlikle hizmet veren teknelerde huzurlu, gürültüsüz, eğlenceli bir tur vaaden BoatTripTurkey yetkilileri, Akdeniz’in baştan çıkaran masmavi sularında süzülecek teknelerinde misafirlerini bekliyor.