KALDER TURİZM ÇALIŞMA GRUBU 2017 – 2018 KIŞ DÖNEMİ SEMİNERLERİ

KalDer Mükemmellik Ödülü Sekreteri Berçin Gün‘ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Süreç Nedir? Süreç İyileştirme Semineri’ 3Şubat 2018 Cumartesi günü Miracle Resort Hotel Lara’nın evsahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe üyeler ile sektörden100’e yakınKalite yöneticisikatıldı.

Turizm hareketliliğinin düşük olduğu 2017-2018 kış dönemini tüm sektör çalışanlarının kazanımlarına yönelik verimli geçirmek amacıyla her aya bir seminer plânladıklarını belirten KalDer Turizm Çalışma Grubu Lideri Nurdan Teke Dbeys, seminerlerin önümüzdeki mart ve nisan aylarında da devam edeceğinibelirtti. Turizm sektöründe hizmet kalitesinin iyileştirilmesive etkinliğinin iyi yönetişim ve toplam kalite yönetimiçerçevesinde sağlanabileceğini dile getiren Nurdan Teke Dbeys, şöyle konuştu:

“Uluslararası standartlara uyum sağlanması, bustandartların korunması ve marka oluşturulması amacıylaturizm işletmelerinde mevcut hizmet kalitesini ölçmek ve yükseltilmesini sağlamak amacıyla turizm profesyonelleriyle buluşmaya devam edeceğiz. Amacımız turizm sektöründe kalite bilincini geliştirmek ve yaygınlaştırmak.”