III. TURİZM ÖĞRENCİLERİ KURULTAYI SONA ERDİ
Turizm Öğrencileri Derneği tarafından organize edilen bir diğer etkinlikte, Kafkas Dans Grubu gösterisiydi. Bellacasa Suites & Club Hotel havuz başında Kafkas Dans Grubu gösterisini coşku ile izleyen öğrenciler, Kurultay çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Bodrum şehir turu ve Bodrum Kalesini ziyareti de kapsayan geziye katıldılar.
Turizm Öğrencileri Derneği tarafından hayata geçirilecek olan Turizm Öğrencileri Derneği Çalıştayı adlı projeyi önümüzdeki yıl düzenlemek üzere bir kurul seçimi de yapıldı. Seçilmiş olan düzenleme kurulu yedi kişiden oluşmakta ve bir yıl boyunca görevlerini sürdürmekle yükümlü olacaklardır. Kurultaya katılan delegelerce seçilen Düzenleme Kurulu ise aşağıda belirtilen isimlerden oluşmaktadır:
Suat GÖRGEÇ - Ege Üniversitesi
Efe SOYAK - İstanbul Ticaret Üniversitesi
Emre ALTINLESER - Çukurova Üniversitesi
Yasin ÇOTUR - Erciyes Üniversitesi
Soner KÜÇÜK - Gazi Üniversitesi
Selim BALLI - On Sekiz Mart Üniversitesi
Raif ÇAKMAK - Balıkesir Üniversitesi
2010 – 2011 Dönemi Turizm Öğrencileri Konsey üyeliği görevini yürüten Serikbol MEDEUKHAN (On sekiz Mart Üni.), Mertcan KEMER ( Ege Üni.) ve Ahmet BARIK’ın (Çukurova Üni.) konuşmaları ardından Konsey üyeliği görevini devretmek üzere kürsüye çıkan Turizm Öğrencileri Konsey Başkanı Cengizhan GÜRIŞIK (Mersin Üni.), Kurultaya katılan delegelerce dakikalarca alkışlandı.
Turizm Öğrencileri Derneği Başkanı olarak sözlerime devam ediyorum diyen GÜRIŞIK, yeni projelerle öğrencilerde farkındalık yaratacakların altını çizdi ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürleri iletti.