HİZMET SEKTÖRÜNÜN DUAYENLERİ YARIŞMALARA HAZIRLANIYOR

Özcan, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2011-2014 yılları arasında Alanya Oted ve Altın kepçe ile birçok ortak projelerimiz oldu. Kendileri kent konseyimizin yapmış olduğu tüm çalışmalara destek vermişlerdir, vermeye de devam ediyorlar.


Alanyamızın yarınları ve turizmin geleceği için önümüzde ki süreçte de birlik, beraberlik içerisinde dayanışmamız ve iş birliğimiz, en üst seviyede devam edecek, kendilerine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorumdedi. Özcan, Yeni, Özden ve Yörütüre, kent konseyi adına teşekkür belgesi takdim etti.
Projelerini masaya yatırdılar
Daha Sonra Nail özdenin davetiyle akşam yemeğinde bir araya gelen Yeni, Özcan ve Yörütür. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri tüm çalışmaları masaya yatırıp detaylarını görüştüler. 24-25-26 Ekim 2014de gerçekleştirilecek olan Alanya Altın Kepçe 4. Uluslar arası yemek yarışmasında birlikte hareket etme kararı alan Yeni, Özcan, Özden ve Yörütür, ilerleyen aylarda gerçekleştirecekleri Yarışmalar dahil, fuar programları, eğitim, etkinlik ve seminerlerle ilgili önümüzdeki haftalarda detaylı açıklama yapacaklarını söylediler.