HAKAN GİRİT, ELA QUALİTY RESORT BELEK’TE SAHNE ALDI

Halil ÖNCÜ (BELEK) - Kurban Bayramı programları kapsamında Ela Quality Resort Belek’te sahne alan ünlü sanatçı Hakan Girit, orkestrası ile muhteşem bir performans sergiledi.

HAKAN GİRİT, ELA QUALİTY RESORT BELEK’TE SAHNE ALDI

Çok sayıda tatilci şarkılara eşlik ederken, Hakan Girit ve Orkestrası gösterdiği performans ile her zamanki gibi yine göz doldurdu.

Vokalde; Berna Keser Klavyede; Serhan Kandemir Saksafonda; Tuğrul Aray  Gitarda; Deyiş Devran  Davulda; Emin Turcan Hakan Girit'e eşlik ettiler.

Her şey bir yana, Antalya bir yana!

Antalya'nın kendisi için önemli bir yer tutuğunu söyleyen Sanatçı Hakan Girit, Bayram heyecanını Ela Quality Resort Belek'te yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Girit, “ Yeniden Antalya’da, Ela Quality Resort Belek’te olmak gerçekten heyecan vericiydi. Ben ve sahne arkadaşlarım için çok güzel bir gecelerden birisini daha yaşadık. Antalya’yı çok seviyorum. Herşey dursun, Pandemi olsun, bütün dünya dursun ama Antalya yinede bir yana diyorum. Ela Quality Resort Belek, muhteşem hijyen kuralları, muhteşem servis ve her şeyi ile harika bir otel” dedi.

Hakan Girit, son singl çalışması ‘First Morning Light’ ile de gerek yurt içi ve gerekse de yurt dışında dijtal platformlarda  oldukça beğeni topladığını da ifade ederek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Keyifli bir tatil sunduğumuzu düşünüyoruz!

Konseri Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin de izlerken, Hakan Girit, orkestrası’na gösterdikleri performans için teşekkür etti. Gezgin “ Özellikle Bayram süresince misafirlerimizin de ağlığını düşünerek, çok yüksek doluluk hedeflememiştik. Hedeflediğimiz anlamda iyi geçti. Yaklaşık üçte bir doluluk ile Bayrama girdik. Bu oranla da bayramımızı bitirdik. Bütün misafirlerimize yeterince sosyal alan yaratarak onlara keyifli bir tatil sunduğumuzu düşünüyoruz. Turizmin en önemli konularından bir tanesini de eğlence oluşturuyor. Bayramın tüm günleri programlarımız vardı. Üçüncü gün özellikle Bodrum’dan çok sevdiğimiz değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Girit ile beraberdik. Çok geniş katılımlı güzel bir konser gerçekleşti” diye konuştu.