GÜÇ BİRLİĞİ YAPAN FİRUZ BAĞLIKAYA VE HASAN ERDEM’DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

GÜÇ BİRLİĞİ YAPAN FİRUZ BAĞLIKAYA VE HASAN ERDEM’DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Murat Çeviker ve Bilal Korkmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen, 124Acenta temsilcisinin katıldığı toplantının davetlileri arasında Side BYK Başkanı Ahmet Özden ile Alanya BYK BaşkanıSuat Çavuşoğlu da vardı. Bölge sorunlarının konuşulduğu yemekte sıkıntılarını dile getiren Alanyalı Acentacılar,dertlerini mevcut yönetimle paylaştıklarını, ancak hiçbir sonuç alamadıklarını söylediler.



Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda ses getirecek açıklamalar yapan Hasan Erdem, “Kongreye gelin, oyunuzu kullanın. Bizim için hiçbir şey yapmayan yönetimi gönderin. Dil bilmeyen turizmciden TÜRSAB Başkanı olur mu? Müze biletlerinden %5’ler ile 40 milyon TL’mizi aldılar. Böl parçala yönet taktiği ile bizi kandırdılar. Biz Firuz Bey ile kararlaştırdık. İki dönemden fazla başkanlık olmayacak. Koltuğa yapışanları istirahate göndereceğiz. FiruzBağlıkaya’ya çok teşekkür ediyorum. Muhalefet kesinlikle bölünmeyecek!” dedi.
Hasan Erdem’in ardından sözü FiruzBağlıkaya aldı ve  “Artık yeter diyoruz! Dünyada gelişen trendlere hakim, çağın gerisinde kalmayan bir yönetim istiyoruz. Gençlerin önünü açacağız.Bizim mesleğimiz son derece onurlu bir meslek. Seyahat Acentacılığı vatana hizmettir. Çok önemli işler yapıyoruz. Cari açığı biz kapatıyoruz.  Mesleğinizi değiştirmek istemiyorsanız, başkanınızı değiştirin”dedi.



Değişim’i gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Bağlıkaya, “Muhalefetin nasıl birleştiğini soruyorlar. Hasan Erdem ile bu kararı almamız sadece 15 dakika sürdü. Çünkü dertlerimiz ve sorunlarımız aynı. Biz iki senede tüm vaatlerimizi yerine getireceğiz. Bizim yirmi seneye ihtiyacımız yok.”açıklamasında bulundu.



Mevcut yönetimin üyelerinin sorunlarını görmezden geldiğini ifade eden FiruzBağlıkaya, “Bir tek genişletilmiş ve şişirilmiş BYK toplantılarını biliyorlar. Eş- dost toplanıp yemek yiyorlar. Sadece seçim çalışması yapıyorlar. Bizimle ilgili hiçbir şey yapmıyorlar!  Tur ve transfer yapamıyoruz. Bilet satamıyoruz. Hava yollarının internet sitelerinde Bilet Acentalarından daha ucuza satış yapılıyor.  Öncelikle mesleğin içindekileri koruyacaksınız! Sizin işiniz bu meslekte belgesini almış insanların hak ve hukukunu korumaktır.” dedi.