GÖREVİMİN BAŞINA DÖNECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 106 gün sonra ilk kez tek başına kamera karşısına geçip Antalyalıları selamladı.

GÖREVİMİN BAŞINA DÖNECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Böcek, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Kısa bir fizik tedavi süreci sonrasında en kısa sürede aşık olduğum Antalyama ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

"Görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum"

Sağlığının iyi olduğunu, kendisini çok iyi hissettiğini belirten Böcek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Dualarınızla, desteklerinizle zor günleri geride bırakmayı başardım. Hastanede ziyarete gelip, beni yalnız bırakmayan Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bu zorlu süreci atlamamda destekleriyle katkı koyan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya, Ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, süreci yakından takip eden sürekli bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanım sayın Meral Akşener’e, Türkiye’nin dört bir yanından arayıp soran, moral veren tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, dostlarımıza, aileme çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tedavim süresince üstün gayret göstererek Antalyalılara hizmeti devam ettiren belediye bürokratlarımıza ve meclis üyelerimize, tabii ki de en önemlisi sağlığıma kavuşmamı sağlayan AÜ Hastanesi’nin fedakar cefakar doktorlarına, sağlık çalışanlarına, AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve idari kadrosuna minnetlerimi sunuyorum. Tedavimin her aşamasında iyi niyetlerini, dualarını her daim yanında hissettiğim hemşehrilerime ve gönlü benimle olan tüm dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Kısa bir fizik tedavi süreci sonrasında en kısa sürede aşık olduğum Antalya’ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum çok yakında görüşmek üzere, sağlıkla kalın.”