FLORYA'NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI 'ATROX'

FLORYA'NIN YENİ BULUŞMA NOKTASI 'ATROX'
İstanbul’a farklı bir eğlence anlayışı sunan Atrox, Florya’nın merkezindeki deniz manzaralı terasıyla ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Atrox, mandalina ağaçlarıyla donatılmış, yeşil bitkilerle süslenmiş, bembeyaz koltuklarıyla ve ahşap zeminiyle büyüleyici bir teras keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor. Atrox’ta konuklar, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor, İstanbul’un en güzel mekanında sevdikleriyle birlikte, müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkarıyor.

Atrox, birbirinden çeşitli gurme lezzetleriyle de fark yaratıyor. Dana Carpoccio’dan, Avakado Mozzarella Salatası’na; Buffalo Burger’den Somonlu Linguini’ye; Izgara Somon’dan Anadolu Kebabı’na kadar çeşitli lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mükemmel bir yemek deneyimi yaşamak, müzik eşliğinde keyifli anlar geçirmek ve geceleri farklı periyotlarla düzenlenen ilgi çekici eğlence konseptlerine katılmak isteyenler, Atrox’un büyüleyici atmosferine kapılıyor.

Atrox ilerleyen günlerde DJ performans geceleri, tematik geceler, canlı müzikler ile farklı kültürlerin müziğini bir araya getirerek konuklarına eğlence dolu anlar yaşatmayı planlıyor.
Atrox, taptaze serpme kahvaltısıyla, panoramik deniz manzarası eşliğinde güne güzel başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Müşterilerine günün her saati keyif vadeden Atrox, özel organizasyonlar ve grup yemekleriyle konuklarının en özel anlarına da eşlik ediyor.