FEİZA ÖZATAY,GLOBAL TURİZM GENEL MÜDÜRÜ OLDU

22 senedir, ses getiren kurumsal etkinliklere, ulusal ve uluslararası tıp kongrelerine imza atan etkinlik sektöründe lider firmalar arasında yer alan eden Global Turizm; Coca Cola bünyesinde Ticari Pazarlama Müdürü olarak görevini sürdüren Feiza Özatay’ın, Genel Müdür görevine getirilmesi ile ana stratejisinde bir eksen değişikliği yaparak, şirket ismini “Global for All” çatısı altında birleştirdi ve profesyoneli olduğu her alanda daha odaklı bir yönetim ve deneyim paylaşımı anlayışını benimsiyor.

FEİZA ÖZATAY,GLOBAL TURİZM GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Etkinlik yönetimi alanında, yaratıcı dokunuşları, fark yaratan çözümleri ile en güven veren, en şaşırtan, en heyecan veren, kaliteli, sürdürülebilir, öncü hizmet markası olmak vizyonuyla hareket eden Global Turizm, 22 senelik yolculuğuna, Feiza Özatay’ın vizyoner yaklaşımı, inovatif düşünceye merakı, teknolojiye ilgisi, çözüm odaklı liderlik anlayışı, başarılı iletişim ve ilişki yönetimi ile renklenerek, devam ediyor. İşin merkezine “yaratıcılığı” ve “sürdürülebilirliği” koyarak, A’dan Z’ye tüm aşamaları ile, 360 derece etkinlik projelerine imza atıyor.

Müşteri odaklılık, yenilikçi yaklaşım, yaratıcılık, etik değerler, dayanışma, empati ve mükemmeliyetçilik değerlerine sahip, profesyonel bir ekibe sahip marka, benimsediği ortak değerleri ile hikayelerini çok daha gerçek, çok daha samimi bir hale getirmeyi hedefliyor.

15 senelik Coca-Cola içecek serüvenini Ticari Pazarlama Müdürü olarak noktalandırarak, Global for All markasının geçirdiği dönüşümümüze liderlik eden Feiza Özatay’a TurizmDosyasi.com olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.