EVA TURİZM, YERLİ TURİSTE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAK

Turizm alanında 15 yılı aşkın sektör tecrübesine sahip iki kadın girişimcinin kurduğu Eva Turizm, sektöre ses getirecek bir uygulamaya imza atıyor. Tüketici ihtiyaçlarından yola çıkılarak oluşturulan “Club Family” sistemi, tatili bir lüks olmaktan çıkartıp, orta sınıf yerli turiste, yabancı turistlerde olduğu gibi uygun koşullarla kaliteli tatil yaptırmayı hedefliyor. Bu yeni tatil konsepti, farklı sektörlerden pek çok büyük zincir markanın, müşteri devamlılığı yaratmak amacıyla uyguladığı taahhüde dayalı üyelik sisteminin, turizme entegre edilmesine dayanıyor.

 

Turizm yatırımcısı için yılın 12 ayı müşteri potansiyeli sunacak olan sistem hakkında bilgi veren Eva Turizm Yönetici Ortağı Hatice Hüner, Club Family’nin yıllardır uygulanmakta olan devremülk tatil modelinden farklı olduğunu belirterek, “Bizim sistemimizde her üye, tatil için her sene aynı lokasyonda ya da tesiste kalmak zorunda değil. Önünde yüzlerce tatil seçeneği bulunuyor” dedi. Üyeliğin istenirse devredilebildiğini de vurgulayan Hüner, sektörde bir ilk olan bu sistem ile yerli turiste pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi. 

 
 
Turizm yatırımcısı için yılın 12 ayı müşteri potansiyeli sunacak olan sistem hakkında bilgi veren Eva Turizm Yönetici Ortağı Hatice Hüner, Club Family’nin yıllardır uygulanmakta olan devremülk tatil modelinden farklı olduğunu belirtti.
 

Üyelik süreci hakkında da bilgi veren Hüner, “Davetiye gönderdiğimiz müşterilerimizi anlaşmalı tesislerimizde 4 gece 5 gün ağırlıyoruz. Bu arada kendilerine üyelik avantajlarını anlatıyoruz. Eğer tatilden ve sistemden memnun kalır, üye olmak isterlerse hediye tatillerini 7 güne çıkartıp, üyeliklerini gerçekleştiriyoruz.” dedi. Club Family üyelik süresinin 10 yıl olduğunu belirten Hüner, bugünün fiyatlarıyla yıllar sonrasının tatil planını yapabilme ayrıcalığı sunduklarını vurguladı. “Üyelerimiz, her yıl 30 Mart tarihine kadar tatil yapmak istedikleri dönemi ve yeri üye ilişkileri departmanımıza bildiriyor, karşılıklı görüşmeler yapılıp, üyemizin tatil yeri ve tarihi netleştiriliyor” diyen Hüner, hedeflerinin “mutlu tatilcilerden” oluşan büyük bir aile yaratmak olduğunu belirtti.