ETSTUR ERKEN REZERVASYON SATIŞLARINI İKİYE KATLADI

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, İstanbul’da The Marmara otelde düzenlediği basın toplantısında 19 Kasım’da başlayan erken rezervasyon kampanyasıyla ilgili ilgili bilgi paylaştı.

Her yıl ortalama yüzde 30 artış yakaladıklarını kaydeden Ersoy, erken rezervasyon kampanyası çerçevesinde geçen yıla göre iki katı satış yaptıklarını söyledi. Ersoy, erken rezervasyonda bu yıl genelinde geçen yıla kıyasla yüzde 60 artış beklediklerini belirtti.

Tüketici/tatilcinin erken rezervasyonun farkına vardığına işaret eden Ersoy, “İnsanlar tatili bir ihtiyaç olarak görüyor” dedi. Ersoy, tatil paketlerine erken rezervasyon sigortası ekleten müşteri oranının da %94 gibi çok yüksek bir oranda olduğu bilgisini verdi.

Ersoy, 2015 için %20’lik büyüme hedefi koyduklarını hatırlatarak, 766 milyon TL olan toplam cironun 950 milyon TL’ye yükselmesini beklediklerini ifade etti.

Tatil fotoğrafı yarışmasının sonuçları belli oldu

Öte yandan Etstur 2015 Erken Rezervasyon Kampanyası çerçevesinde Burcu Esmersoy’un sözcüsü olduğu “Tatil Yağmuru Fotoğraf Yarışması”nda Aralık ayının kazananları belli oldu.

1Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında 55.000 adet fotoğraf paylaşımı ve on binleri aşan katılımcı sayısıyla Türkiye’de sosyal medya paylaşımı rekoru kıran yarışmada Instagram’da “#kesketatilolsa” ve “#etstur” etiketleriyle paylaşılan fotoğraflar, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi ve ödüle layık görülen ilk 3 fotoğraf seçildi.

Yarışmanın aralık ayı birincisi Ahmet Seçkin Yılmaz, yurt içinde 5 yıldızlı bir otelde 7 gece çift kişilik konaklama ile özel jet ve helikopter ile transfer kazandı. Ayrıca Yılmaz, business class uçak biletleri dahil olmak üzere çift kişilik Yunan Adaları kruvaziyer turu ve çift kişilik 7 gece konaklamalı Kıbrıs tatili ile üç ayrı tatilin sahibi oldu.

Aralık ayı ikincisi Cansu Özgür Aydın, yurt içinde 5 yıldızlı otelde 5 gece çift kişilik konaklama ve business class uçak biletleri kazandı.

Aralık ayı üçüncüsü Selen Alaşalvaroğlu ise Yunan Adaları'nda çift kişilik 4 gece konaklamalı cruise tatili ve İzmir-İstanbul gidiş-dönüş bussiness class uçak biletlerinin sahibi oldu. ( Kaynak:turizmgazetesi.com )