EMİRATES'TEN İNDİRİM FIRSATI

Emirates Havayolu, 25 - 26 Ekim 2016 tarihleri arasında satın alınan Economy Class biletlere, özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 25 Ekim 2016 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında Maldivler, Şangay, Melbourne, Johannesburg, Hanoi ve Yangon gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına 549 Dolar’dan başlayan avantajlı fiyatlardan seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarına dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini www.emirates.com.tr sitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.

Skywards Milleriniz ile daha fazlasını gerçekleştirin
Müşteri memnuniyeti odaklı bir mil programı olan Emirates Skywards, üyelerine daha fazla değer, seçenek ve esneklik sağlamak üzere özel ortaklıklar kurmaya ve yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor

Nakit ve Skywards Mil kombinasyonuyla uçak bileti almayı mümkün kılan, Cash+Miles yeniliğini kısa süre önce hayata geçiren Emirates Skywards; Blue, Silver, Gold ve Platinum üyelerine 2.000 mil gibi cüzi miktarlardan başlayan Mil ve Nakit kullanımlarla uçak bileti alabilme olanağı sağlıyor. Cash+Miles herhangi bir Emirates uçuşunda, tüm sınıflarda kullanılabiliyor.

Güneydoğu Asya’nın gözde destinasyonları: Yangon ve Hanoi
Myanmar’ın en büyük kenti ve eski başkenti olan Yangon için bilet fiyatları kişi başı 649 Dolar’dan başlıyor. Şehir, ünlü altın Budist tapınakları, eşsiz Shwedagon Pagodası, tekne yolculuğu ve Bagan'daki balon uçuşu ile yeni seyahat noktası arayanlara egzotik bir tatil olanağı sağlıyor. Geç keşfedilmiş bu şehir, Antik Asya’nın nadir rastlanan dokusu ve müthiş bir doğası ile görülmeye değer.

Vietnam’ın başkenti ve ikinci en büyük kenti olan Hanoi için bilet fiyatları kişi başı 669 Dolar’dan başlıyor. Vietnam’ın kuzey bölgesinde bulunan Hanoi, pirinç tarlaları, mobilet sürücüleriyle dolup taşan yolları, kalabalık çarşıları, Buddha Tapınakları, Feng Shui ve huzurlu insanları ile dikkat çekiyor. Bin yılı aşkın süredir zengin kültürel mirası ile önemli bir destinasyon olan Hanoi, beyaz kumlu plajlar, tropik ormanlar, şelaleler arasına serpilmiş irili ufaklı köy ve kasabalarıyla çok ilginç ve zengin bir coğrafya.