EMİN ÇAKMAK: TURİZMDE BİRLİK HAREKETİNİ BAŞLATTIK!

Türkiye’nin 81 ilini hedefleyerek acentelerle ‘Ortak Akıl’ toplantıları düzenleyen Türsab Hepimizin platformu başkanı Emin Çakmak, ‘Türsab Hepimizin’ ekibi ile birlikte Ankara Anıtkabir’de büyük buluşmayı gerçekleştirdi.Emin Çakmak Türk turizminin geleceği için “Turizmde Birlik Hareketi” anlayışıyla seyahat acenteleri, turist rehberleri ve otel yöneticilerini ile Anıt Kabir’de büyük önder Atatürk’ün huzurunda buluştu.Düzenlenen resmi törende Türsab Hepimizin ekibi ve turizmciler adına Emin Çakmak büyük önder Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu, hep birlikte saygı duruşunda bulunuldu.Emin Çakmak, Anıtkabir’in anı defterine Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” şeklindeki dünyaya malolan sözünden ve dünyadaki değişimlerden yola çıkarak “Onun önderliğinde ‘İstikbal turizmdedir’ diyoruz” yazdı.



Atatürk'ün huzuzruna çıktılar...

Türsab Hepimizin platformu Başkan Emin Çakmak “Büyük önderimiz Atatük ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ sözleri bize olduğu kadar dünyaya da ışık tutuyor. Bizler onun ‘İstikbal göklerdedir’ sözünün günümüzde ayrı bir değer taşıdığını düşünüyoruz. Türkiye ekonomisinin günümüzde en büyük girdilerinden birini oluşturan turizmin önemini ortaya koyarak aynı zamanda ‘istikbal turizmdedir’ diyoruz. Büyük önder her sözüyle bizlere yol gösterdi ve ona minnet duyuyoruz’ dedi.

Emin Çakmak Türk turizmini sıkıntılı dönemden çıkarmak için başlattığı hareket için yaptığı çağrıda “Türkiye’nin dört bir yanından arkadaşlarımızı bu kutsal buluşmaya davet ediyoruz. 10 Ocak günü saat 15:30 da Anıt Kabir’de Aslanlı Yolda buluşarak Türk turizmcileri olarak hep birlikte Büyük Önder Atatürk’e saygımızı ve minnettarlığımızı göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde resmi törenle Atatürk’ün huzuruna çıkarak, Türk turizmcileri adına çelenk bırakacağız. Bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ederek hür yaşamamızı sağlayan büyük önderimiz Atatürk’ü birlikte analım, ona minnetimizi gösterelim. Turizmde ise birlik ve beraberlikten güç aldığımızı herkese gösterelim” demiştiAnıtkabir içinde tören yürüyüşüTürsab Hepimizin ve turizmciler adına Emin Çakmak mozoleye çelenk koydu.



Atatürk'e saygı duruşunda bulundular

Anıt Kabir’de bir araya gelen Emin Çakmak ve Türsab Hepimizin ekibi ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen turizmciler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün mozolesine resmi törenle çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular.Emin Çakmak Anıtkabir Anı Defterine yazdığı yazıyı törenle okuduAnı Defteri'nin bulunduğu tören salonunun duvarlarında Atatürk'ün en anlamlı sözleri yer alıyor.



TÜRSAB’ı düştüğü durumdan kurtaracağız!..

TÜRSAB’ı düştüğü durumdan kurtarmak için herkesi duyarlı olmaya çağıran Emin Çakmak şunları söyledi: “Türsab Hepimizin ekibi olarak acentelerimizi yanlız bırakmayarak Türkiye’nin 81 ilinde ‘Ortak Akıl’ toplantıları düzenliyoruz. Halen Türkiye’nin yarısını ziyaret ettik. Büyük Ankara buluşması sonrası diğer yarısını ziyaret ederek içine düştüğümüz durumdan hep birlikte çıkmak için birlikte hareket etmenin gereklerini anlatacağız. Türsab Hepimizin diyerek, Anıt Kabir’e gelerek Atatürk’e saygımızı bildirmek asil görevimizdir. Büyük Ankara buluşması Türsab için birlik olmamızın göstergesidir.Türsab Hepimizin, ona sahip çıkmak için 24 Ocağa kadar delege olmak için Genel Kurul Katılım formalarının TÜRSAB Merkeze ulaştırmak ve 24-25 Şubat’ta Genel Kurul’a katılarak oy kullanmak milli görevdir.”