EMİN ÇAKMAK ANTALYA'DA KONUŞTU:KELLE SAYMAKLA TÜRSAB YÖNETİLEMEZ!

EMİN ÇAKMAK ANTALYA'DA KONUŞTU:KELLE SAYMAKLA TÜRSAB YÖNETİLEMEZ!

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Antalya'da Acenteler ile bir araya geldi.

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, muhalefetin birleşmesi yolunda gelen öneriler üzerine şunlaı anlattı: “Mevcut yönetimde yer alıp Türsab’ı batıran kişiler muhalefetteki bazı adayların yanında çöreklendiler. Türsab üyesi acentler bizden hesap sormamızı bekliyorlar. Bizim eski yöntimin devamı olan kişilerle birlikte olmamız nasıl doğru olabilir? Muhafetin adaylarını biliruz. Ancak listeleri kimse bilmiyor. Böylesine kör dövüşü bir şekilde Türsab yönetimine talip olunamaz"

Türsab’ı bugünlere getiren kişilerin aynı görüntülerde yer aldığını gördük!

Biz ertelenen kongreye kadar muhalefetin birleşmesi için ortak liste veya listelerini açıklamak kaydıyla destek verdik. Kongreye kadar ortada ne listeler vardı ne de ortak liste ortaya çıktı. Sadece duyumlara dayanan ve birlikte çekilen fotoğraflara bakıldığında halen eleştirdiğimiz mevcut yönetimin devamı olan, ve mevcut yönetimi sıkıntıya sokacak Türsab’ı bugünlere getiren kişilerin aynı görüntülerde yer aldığını gördük"



 2 Aralıkta seçim erkelendikten sonra bile uyarılarımızı sürdürdük!

Mevcut başkan adaylığını çekince, ortalıkta kalacağını düşünen bu menfaat çarkları arı kovanını üşüşür gibi adayların etrafığnda öbeklediler. Bu güne kadar Türsab’a zarar veren kişilerin listelerde olmaması şeklinde uyarılarımız dikkate alınmayınca biz sözde birleşti görüntüsü veren muhalefete desteğimizi çektik. 2 Aralıkta seçim erkelendikten sonra bile uyarılarımızı sürdürdük. Ancak görüyoruz ki hala mevcut yönetimi zora sokan ve Türsab’ı batıran kişilerle yol almayı tercih ediyorlar. Bu nedenle Türsab’ı yine eski yönetimin kalıntılarına ve sahipsiz bırakmamak için yola çıktık. Ortak Akıl toplantılarını yaptık ve adaylığımız açıkladık"



Türsab hepimizin diyerek yola çıktık!

Şimdi bazı kişilerle aracılar gönderip birleşin diyorlar. Biz uyarımızı çok önceden yaptık. Türsab’ı bu hale getirip batıranlar listede olduğu sürece acenteler adına verimli bir hizmet yapamayız. Bizim acenteler adına kavgamız acentelerin hak ve menfaatlerini korumak, Türsab’ı bu hale getirenleri göndererek gerçek bir değişim yapmaktır. Bu adamlarla yola cıkan adayların neresi değişim?Onlar değişm darken aradakı sızmalara yol veriyorlar. Biz ise kökten değişim diyerek yeni isimler, yeni adaylar ve yeni yüzlerle Türsab hepimizin diyerek yola çıktık"



Türsab adayı acentelerin bizden beklentileri dürüst insanlarla yola çıkarak onlara hizmet etmemizdir!

Adaylar listelerini açıklamak zorundalar. Yoksa Türsab’ı selamete çıkarmak için yola çıkan Türsab Hepimizin ekibi bütün ilkelerin kaybeder. Türsab adayı acentelerin bizden beklentileri dürüst insanlarla yola çıkarak onlara hizmet etmemizdir. Eskinin devamı olan çürük elmalarla yola çıkan adayların yanında durursak hem kendimizi hem Türsab üyesi acenteleri aldatmış oluruz. Bugüne kadar yaptıklarına bakılınca bu adaylar Türsab üyesi acenteleri “kelle sayar gibi sayarak “, “insan yerine koymayıp” aldatmayı tercih ediyorlarsa bunun geçmişteki yönetimden farkı ne kalır? Biz adalet ve herkese eşitlik istiyoruz. Yosa Türsab eskisinden daha beter hale gelir ve bizlere yazık olur”