EKREM COŞKUN DÖNER KUMLUCA ŞUBESİ AÇILDI

Halil ÖNCÜ ( KUMUCA ) - Türkiye genelinde 65 ilde 250 şubesi olan Ekrem Coşkun Döner Antalya Kumluca şubesinin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

EKREM COŞKUN DÖNER KUMLUCA ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye’de son dönem önemli bir marka konumuna gelen Ekrem Coşkun Döner açılış törenine, Antalya CHP Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 “Ne yediğini bilmek herkesin hakkı” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye genelinde 250 şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner’in Kumluca Şubesi genç girişimci Kemer Belediyesi Meclis Üyelği de yapan Mustafa Tıraş’ın işletmeciliği ile Kumluca Gödene Caddesi üzerinde hizmetine açıldı.

Kuruluş amacındaki önceliğinin lezzetli, helal kesim, uygun fiyatlı döneri halkla buluşturmak olan Ekrem Coşkun Döner kaliteyi ucuz fiyatla tüketicilerle bir araya getiriyor. TSE ve HELAL sertifikası bulunan ve %100 dana eti olan Ekrem coşkun döner ekonomik fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Kulmluca’da hizmete giren Ekrem Coşkun Döner’in İşletme Sahibi Mustafa Tıraş yaptığı açıklamasında” Ekrem Coşkun Döner’i Kumluca’da açmış bulunuyoruz. Ekrem Coşkun Döner % 100 dana etinden yapılmış olup ekstra başka bir yağ kullanılmadan hizmete sunulmaktadır. Tavuk fiyatına et fiyatı veriyoruz. Hizmetten, hijyenden ve kalitede kesinlikle ödün vermiyoruz. Herkesi bekliyoruz. Bugün açılışımıza uzaktan yakından gelen herkese minnetlerimizi sunuyor, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ekrem Coşkun Döner Başkan Yardımcısı Ali Güven Coşkun ise yaptığı açıklamasında, “Türkiye genelinde 65 il, 250 faal şube ile hizmet veren Ekrem Coşkun Döner markası ile Kumluca’da da yeni bir şubemizi hizmete açmış bulunuyoruz. Kumluca halkına hayırlı uğurlu olsun. Burası Antalya il sınırları içerisinde 27.şubemiz. Kumluca halkımıza hayırlı olmasını diliyor ve etimizin tadına bakmalarını istiyoruz” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da açılışta yaptığı konuşmasında, hayırlı olsun dileklerini ileterek “Ekrem Coşkun Döner’imiz Kumluca’mızda bereketini görsün. Kumluca’mızın kalkınması için bir adım atan herkes bizim için çok önemli. Ülkemizin ne kadar ekonomik sıkıntılı bir dönemden geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu umutla yeni açılan her bir iş yeri Kumlucamız ve ülkemiz için çok önemli olduğu için hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamasında, Ekrem Coşkun Döner’in Antalya Kumluca şubesinin açılışının hayırlı olmasını dileyerek, işletme sahibi Mustafa Tıraş’a ve ekibine başarı ve kolaylıklar dileğinde bulundu.