EKO ENERJİ İLE ENERJİDE TASARRUF ZAMANI

Otel ve sanayi tesislerinin sıvı ve gaz formunda yakıt tüketen ısı kazanı, buhar kazanı gibi tüm sistemlerde uygulanabilen Eko Enerji; içeriğinde doğada nadir bulunan Neodium ve Bor elementlerini ihtiva ediyor. Uygulandığı yakıt hattı üzerinde çok güçlü bir manyetik alan yaratarak yakıt içerisindeki karbon moleküllerini birbirinden ayrıştırarak düzenliyor ve böylelikle yanma noktasında daha fazla oksijen ile buluşmalarını sağlıyor. Sonuç olarak çiğ yanma oranını en aza indirgerken; yakıtta emisyon değerlerini düşürüyor ve daha fazla verimlilik sağlıyor. Uygulandığı alanda sisteme hiçbir zarar vermeyen ve bir saat içerisinde montajı tamamlanabilen sistem; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Motor Laboratuarlarında test edilip onaylanarak gerçekliği kanıtlandı.



Türkiye genelinde tüm otel ve sanayi tesislerine hitap ettiklerini ifade eden şirket genel koordinatörü Pakize Kılıç; özellikle Antalya bölgesinde pek çok otelde uygulama yaptıklarını; %6 ila 12 arasında gerçekleşen tasarruf oranlarının, işletmeleri oldukça memnun ettiğini belirtti. Ayrıca cihaz ömrünün ortalama 20 yıl olduğunu ifade eden Pakize Kılıç; uygulandığı andan itibaren maximum 4-8 ay içerisinde yatırım maliyetini kurtardığının altını çizerken; cihazların İstanbul’daki fabrikada, kendileri tarafından üretilmesi sebebiyle; yurtdışındaki emsallerine göre çok daha uygun fiyatlı satışa sunulduğunu belirtti.



Bölgedeki tüm otelleri bu doğa dostu tasarruf sistemi ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Kılıç, ‘’Devir Tasarruf Devri’’ dedi.