DTO ANTALYA ŞUBESİ YENİ BAŞKANI AHMET ÇETİN VE YÖNETİMİNDEN VALİ’YE ZİYARET

Başkan Ahmet Çetin: Bölgemiz ve sektörümüzün sorunlarının herkesi dinleyerek ve hep birlikte düşünerek çözüleceğine inanıyoruz!

Vali Münir Karaloğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Çetin, “Odamızda göreve gelip Yönetim kurulu olarak görev dağılımımızı yaptıktan sonra, ilk ziyaretimizi kendisi de bir deniz aşığı olan sayın Valimize yapıyoruz. Amacımız bundan sonra faaliyet alanına ve büyüklüğüne bakılmaksızın üyelerimizin tamamının talep ve şikâyetlerini dikkate alarak gerekli çabayı göstermek ve onlara hizmet etmek olacak. Çünkü bölgemiz ve sektörümüzün sorunlarının herkesi dinleyerek ve hep birlikte düşünerek çözüleceğine inanıyoruz” dedi.



Vali Karaloğlu bilgiler aldı

Seçimi kazanan yeni yönetim ve Başkan Ahmet Çetin’i kutlayan Vali Karaloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Antalya’da denizciliğin önemine dikkat çekti.  Vali Münir Karaloğlu ziyarette, Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak DTO Antalya Şubesinin bundan sonra yapacağı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



DTO'nun Türkiye’nin tüm kıyı il ve ilçelerinde temsilcilikleri bulunuyor...

Kısaca Deniz Ticaret Odası olarak da bilinmekte olan İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası, Türk deniz ticaret sektörünün önemli bir mesleki kuruluşu olup, merkezi İstanbul’dadır. Şubeleri ise İzmir, Bodrum, Marmaris, Antalya, İskenderun, Fethiye ve Karadeniz Ereğlisi, Batı Karadeniz Bölgesi Şubesidir. Ayrıca, Ankara’da bir İrtibat Bürosu ve Türkiye’nin tüm kıyı il ve ilçelerinde temsilcilikleri vardır. Deniz Ticaret Odası ilk olarak 26 Ağustos 1982’de İstanbul Deniz Ticaret Odası olarak kurulmuş ve daha sonra faaliyet alanı Marmara Denizi Bölgesi, Türkiye’nin Ege kıyısı ve Akdeniz kıyısı bölgelerini ve nihayet ülkenin Karadeniz kıyısını kapsayacak şekilde genişletilmiştir.