DOĞU’NUN CENNET KÖŞELERİ JOLLY İLE KEYFİNİZE AMADE

İşte size bir doğu hikayesi!

DOĞU’NUN CENNET KÖŞELERİ JOLLY İLE KEYFİNİZE AMADE

Hakkari, Şırnak, Siirt, Batman ve daha niceleri… Doğu’nun cennet köşeleri Jolly ile keşfinize amade. Bu keşif turuna İstanbul’dan uçakla katılabilirsiniz. 3 gece 4 gün sürecek olan bu turun başlangıç fiyatı ise 6.999 TL olarak belirlendi. Turun hareket tarihi ise 22 Eylül.

Turun başlangıç rotası, Doğu Anadolu’nun bu en bakir coğrafyasından biri olan Şemdinli olacak. Bağlar Köyü, konaklar, Devrimci Gençlik Köprüsü ziyaret edilecek yerler arasında.

Bir sonraki rota ise Hakkari… Tatil severleri masalsı manzaralarla birlikte Meydan Medresesi, Mergabüt Yaylası, Çukurca Evleri karşılıyor olacak. Ardından Uludere… Doğanın güzelliği tatil severleri kendine hayran bırakacak. Uludere gezisi sonrası Şırnak’ta yapılacak şehir turunun ardından Cizre siz tatil severleri bekliyor olacak.

İnsanlık tarihinin en kadim kentlerinden biri olan Cizre, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Günümüze ulaşan eserlerden olan: Mem-ü Zin Medresesi, Kırmızı Medrese, Ahmed El-Cezeri Türbesi, Cizre Ulu Camii, Hz. Nuh Türbesi, Cizre Kalesi sizleri karşılayacak. Ardından Midyat Mor Gabriel Manastırı, Dargeçit Anıtlı köyündeki Meryemana Kilisesi’ni ziyaret edecek ve Hasankeyf’e ulaşacaksınız. Turun devamında ise son olarak Siirt’te türbeler, müzeler, Siirt Kalesi ve Malabadi Körpüsü siz tatil severleri karşılayacak.