CORAL TRAVEL, 1 NUMARALI TURİZM MARKASI OLDU

CORAL TRAVEL, 1 NUMARALI TURİZM MARKASI OLDU
Bu yıl 37 sektörden markanın pazarda kapsamlı olarak değerlendirilmesi sonucu, 43 markaya kazanalar olarak ödülleri gösterişli bir törenle takdim edildi. Turizm sektöründe “№1 Choice of the Year” ödülüne ise, verdiği hizmet, gerçekleştirdiği yaratıcı reklam ve tanıtım kampanyaları, müşteri memnuniyeti ve marka bilinirliği puanları sonucu hak etmesi ile Coral Travel Ukrayna layık görüldü.

Coral Travel Ukrayna Direktörü Tatiana Prokopenko, “Ukrayna’da faaliyetlerimize 2008 yılında başladık ve şu an turizmde pazar lideri markalardan biri olmaktan, başarımızı bu ödülle taçlandırmaktan gurur duyuyoruz. Ukrayna’nın 5 şehrinde, 250 adetlik acente ağımız ile misafirlerimize hizmet veriyoruz. 28 ülke, 47 farklı destinasyonda, 4900 otel seçeneği sunuyoruz. 2016 yılında Türkiye’ye satışlarımızda %150’lik artış gerçekleştirdik. Türkiye’nin yanı sıra, İspanya, Yunanistan, BAE, Mısır ve Tayland’da grubumuza ait yer hizmetleri şirketimiz ODEON Tours ile misafirlerimizi ağırlıyoruz. 2016 sonuna kadar 170 bin turiste hizmet vermiş olacağız” dedi.

2016 yılında geniş çaplı bir kullanımla gerçekleştirdiği “Love is Turkey” kampanyası ile adından söz ettiren ve Türkiye destinasyonunu destekleyen Coral Travel, bu prestijli festival-yarışmada, uzman konsey, ülkenin önde gelen reklam temsilcileri, yaratıcı ajanslar, yüksek jüri ve festival organizasyon komitesi tarafından değerlendirildi. Sektörden pek çok markanın yer aldığı yarışmada, Coral Travel değerlendirildiği tüm kademelerde en yüksek puanı alarak, “№1 Choice of the Year” ödülüne layık görüldü.

Her yıl çeşitli sektörden pek çok markanın değerlendirildiği uluslarasarı №1 Choice of the Year festival-yarışmanın amacı, değişik faaliyet alanı kategorilerinde en iyi marka, ürün ve hizmetleri belirlemek ve Ukrayna pazarında daha da popularize etmek. Festivalin en önemli etkinliği olan ödül töreni, en önemli ve prestijli etkinlik konumunda. Ödüllerin seçilen markalara sunumu, şirketin başarıya ulaştığını ve tüketicilerin tanınmasını sağladığını gösteriyor.