CLUB HOTEL PHASELIS ROSE YAZ SEZONUNA VEDA ETTİ

CLUB HOTEL PHASELIS ROSE YAZ SEZONUNA VEDA ETTİ
1996’dan beri misafir memnuniyetini daima ön planda tutan, 557 odası, güler yüzlü personeli ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerini ağırlayan Club Hotel Phaselis Rose, Genel Müdür Şinasi Gürocak’ın öncülüğünde hem eğlenerek hem de ödüller alarak unutulmaz bir gece geçirdi. Misafir memnuniyeti yüksek bir sezon geçirdiklerini belirten Gürocak, ‘Bu başarıyı personelimize borçluyuz.’ diyerek, şirket içinde 10. ve 15. yılını tamamlamış personeline plaketlerini dağıttı.



Gecede kendilerini yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen’e de teşekkürlerini belirten Gürocak, ‘Önümüzdeki sezonda başarılarımızı sürdüreceğiz’ diyerek 2016 yazı için de temennilerini bildirdi.



Ayrıca 2016 yılında Club Hotel Phaselis Rose, 20. yılını da kutlayacak. Misafirlerin çoğunluğunun Rusya’dan olması dolayısı ile kutlamaları misafirleri ile birlikte Moskova’da gerçekleştirecekler. 20.yılı bir konsept haline dönüştürecek olan tesis, yaz sezonu boyunca da haftada bir gün misafirlerine 20.yıl partisi düzenleyecek.