BU YIL BİZİM İÇİN ANTRENMAN OLDU!

Kemer Tekirova’da yer alan Club Hotel Phaselis Rose Genel Müdürü Şinasi Gürocak sezonu değerlendirirken, kısa bir sezon yaşamış olsalar da, sezonda rakamlara takılmadan, gelecek yılın adeta antrenmanını yaptıklarını söyledi.

BU YIL BİZİM İÇİN ANTRENMAN OLDU!

Sezonu 10 Ağustos’ta açtıklarını belirten Şinasi Gürocak yaptığı değerlendirmesinde “Pandemiden dolayı, ülkemizin yurt dışına uçuşların kapalı olmasından dolayı, her tesiste olduğu gibi bizde ne zaman açıp açmayacağımız belli değildi. Bölgemiz daha çok Rusya ve Ukrayna ağırlıklı misafirlerin geldiği bir bölge olduğundan biz 10 Ağustos’ta Rusya’daki charter uçuşlarının başlaması ile birlikte tesisimizi açmıştık. Beklediğimiz geçen yılki sayılara şu an için ulaşmış değiliz. Pandemi dolayısı ile Pandeminin ve sertifikanın gerektirdiği genelgelerin gerektirdiği koşulları en üst seviyede yerine getirerek tesisimizi hizmete açtık ve sürekliliğimize devam ettik. Açmamız ile birlikte çalışan personelimize de istihdam yarattık. Buda oldukça önemli bir konu. 10 Ağustos’tan bu yana geldiğimiz bu güne kadar operasyonumuz devam ediyor. Şu ana kadar verdiğimiz hizmetten ve gelen misafirlerden biz memnunuz. Bunun en önemli özelliklerinden bir tanesi de yeni bir sistemin ve düzenin ve sunum siteminin olması. Tahmin ediyorum bu sistem önümüzdeki yıl da devam edecek. Bu sen bu bizim için bir ön çalışma yani antrenman oldu. 20121’e hazırlık oldu” dedi.

Misafirlerimiz yeni sistemden memnun!

Genel Müdür Şinasi Gürocak , misafirlerin yeni sistemden memnun olduklarını da belirtirken “ Yeni sistemden Misafirlerimiz mutlu ve hiçbir şikayetleri yok. Gelen misafirlerimizde bu Pandemi döneminde kendi evlerinde de bu sıkıntıyı yaşadıkları için daha çok ona bakmıyorlar. Herhangi bir memnuniyetsizlik yok. Zaten insanlar bizim dönemimiz olduğu gibi onlar da uzun süre evlerinde kapalı kalmalarından dolayı buna tuhaf bakmıyorlar. Daha çok onlar denizi, güneşi özleyerek gelmişler. İnsanlar sabah kahvaltısı için saat 10.00 demeden restoranttta kimse kalmıyor. Herkes sahile denize gidiyor eğlenmesine bakıyor. Bu durumdan bizde memnunuz misafirlerimiz de memnun” dedi.

2021 için bir şey söylemek zor!

2021 için öngörülerini de paylaşan Genel Müdür Gürocak “ 2021 ile ilgili eğer bahsediliği gibi ikinci dalga olmaz ise ülkeler kendi içlerinde kapılarını kapatmaz ise, şu anda böyle bir zamanda insanlar kalkıp tatili tercih edip gelebiliyorsa 2021’inde bu şekilde geçeceğini düşünüyorum. Ama bu tamamen ülkelerdeki bahsedilen ikinci dalganın gelişmesi ile ilgili bağlantılı olacak. Özellikle Rus ve Ukrayna’dan gelen insanlarda tatil kültürü oluştu. Onlar tatil olmadan yapamıyorlar. Hatta Antalya olmadan onlar tatil düşünemiyorlar. Kemer olmadan tatil düşünemiyorlar. O yüzden biraz daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını belirten Şinasi Gürocak “ Sayın Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ben daha önce de Göynük’den tanıyorum. Daha önce sekiz yıl Göynük’de genel müdürlük yapmıştım. Başkanımız ile ilişkilerimiz gayet iyi. İyi ki Başkan bizim Başkanımız. Çok güzel işler yapıyor. Ben aynı zamanda KETOB (Kemer Turistik Otelciler Birliği) Başkan Yardımcısıyım. Başkanımızın da desteği ile Kemer’in gelişmesi ve tanıtımı ile ilgili olarak burada da güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Böyle bir Başkanımızın olduğu için şanslı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.