ANTALYA'YA YENİ BİR MEKAN:MODERN MEYHANE 'FOSFORLU'

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - Antalya yeni bir mekâna daha kavuştu. Fener Mahallesi, Fener Caddesi üzerinde hizmete açılan modern Meyhane “FOSFORLU” daha ilk günden Antalyalıların ilgi odağı oldu. Halil Öncü ile Lezzet Durakları’nda adresimiz Fosforlu oldu.

ANTALYA'YA YENİ BİR MEKAN:MODERN MEYHANE 'FOSFORLU'

Mekânda, Yeşiçam’ın unutulmaz filmlerinden Türkan Şoray'ın Tanju Gürsu ile beraber oynadığı Fosforlu Cevriyem filmi ile Yeşilçamın unutulmaz aktörlerinin fotoğraflarının duvarlarını süslediği mekan 200 kişilik bir kapasiteye sahip. Dj Performanıs ile Türkçe Pop Müzik ile Parküsyon Darbuka Klarnet’in sesinin yankılandığı Modern Meyhane Fosforlu her gün saat 18.00’de kapılarını açıyor ve müşterinin yoğunluğuna göre de 24.00’de kapatıyor.

Mekanı daha önce de Antalya’da Mangal Evi ve Taşkapı Meyhanelerini işleten sektörün yakından tanınan ismi Mehmet Manavoğlu işletiyor. Yeni bir mekanı Antalya’ya kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manavoğlu, nezih, seçkin ve lezzete doyulacak bir mekanı Antalya'ya kazandırmanın keyfini yaşadıklarını belirtti. Manavoğlu, “Antalya’ya yeni bir mekanı Fosforlu'yu kazandırdık. Burası Antalya’nın ilk Modern Meyhanesi olma özelliği de taşıyor. Burada misafirlerimiz sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme imkânı buluyorlar. Daha önceki deneyimlerimizi burada taçlandırıyoruz” dedi.

Et, balık ve tavuk üzerine aradığınız her şey var. İçkinizin yanında 30’u aşkın meze isteyebilirsiniz. Karşılıklı sohbete doyacağınız ferah bir ortam oluşturulmuş. Yine mekana özel olarak mekana özel Antalya’nın hikayesi, Aşk Acısı ve Hibeşi burada tavsiye ediyorum. Diğerlerini saymıyorum, gidince görün diyorum.

Tabii fiyatları da soracaksınız. Hemen söyleyeyim.

Limitli ve Limitsiz olarak iki fiyat bilgisi vereyim size....

Limitli Alkollü 129 TL. 4 KİŞİLİK masa. 4 Meze+1 Salata +1 Ara Sıcak ve An Yemek ( Köfte-Balık -Tavuk Seçmeli ) 2 Kadeh İçki .. Meyve, çay ve kahve ikram…

Limitsiz Alkollü 159 TL. 4 KİŞİLİK masa. 4 Meze+1 Salata +1 Ara Sıcak ve An Yemek ( Köfte-Balık -Tavuk Seçmeli ) Limitsiz İçki .. Meyve, çay ve kahve ikram…

FOSFORLU MODERN MEYHANE
Fener Mah. Fener Fener İş Merk. A-Blok
No:9/6 Muratpaşa /ANTALYA
Rezervasyon: 0543 407 70 07