ANTALYA AQUARIUM'DA BARBEKÜLÜ SEZON COŞKUSU

Dünyanın en büyük tünel akvaryumu olan Antalya Aquarium, yaz sezonuna muhteşem bir başlangıç yaptı.

ANTALYA AQUARIUM'DA BARBEKÜLÜ SEZON COŞKUSU

16 Mayıs 2025 Cuma akşamı gerçekleşen gerçekleşen etkinlik, rehberler ve acente temsilcileri başta olmak üzere turizm sektörünün değerli paydaşlarının katılımıyla sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Binlerce konuğun ağırlandığı organizasyonda, sektör profesyonelleri bir araya gelerek sezon öncesinde karşılıklı motivasyon sağladı ve iş birliği ruhunu pekiştirdi.

Katılımcılar, Antalya Aquarium’un benzersiz atmosferiyle lezzetli barbekü ikramlarının ve keyifli sohbetlerin eşlik ettiği unutulmaz bir akşam yaşadı. Etkinlik boyunca Antalya Aquarium’un hem turizm sektöründeki yeri hem de yaz sezonuna dair beklentileri üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamada, "Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm acente temsilcilerine, rehber dostlarımıza ve organizasyonda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Antalya Aquarium olarak, yaz sezonu boyunca gerçekleştireceğimiz etkinliklerle sektörle buluşmaya ve ziyaretçilerimize benzersiz deneyimler sunmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.