ALANYA OTED GELENEKSEL BAHAR BALOSUNDA SERTİFİKA TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Baloya Oted üyelerinin ve Oted’e destek veren hijyen firmalarının yanı sıra Alanya belediyesi meclis üyesi Zihni Asiltürk,  Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu başkanı Burhan Sili, Alanya Altın Kepçe Aşçılar Derneği Yönetimi, Alanya Teknik Müdürler Derneği Yönetimi, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Meziyet Köşeoğlı eğitim merkezi ( çıraklık eğitim ) müdürü Levent Aysal, Türkiye satınalma müdürleri derneği başkanı Murat Arıncı, turizmci Akif Alataş, Turizm dosyası sahibi Halil Öncü, Alanya Oted Onursal başkanı ve baş danışmanı Hakan Halit Yeni, Oted İstanbul Yönetim kurulu başkanı Malik Çataltepe, Tolkar Türkiye satış müdürü Sezgin Koç, AYEL Çevre Danışmanlık temsilcisi Ertunç Demir'in yanı sıra basın mensupları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.


Gecede en büyük ilgiyi gören eski Başkan Hakan Halit Yeni'ydi.


1 Şubat 2014’de başlayıp, 15 Mart’ta sona eren 2’ci kat şefli kurslarında başarılı olan 25 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Sunuculuğunu sabah gazetesi Alanya temsilcisi ve Alanyaspor basın sorumlusu Engin Anak’ın yaptığı gecenin açılış konuşmasını Başkan Sema Yörütür yaptı. Yörütür 16 Şubat 2014’de bayrağı devraldıklarını ve bundan sonra ki süreçte çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini söyledi ve geceye katkı sağlayan Tokar satış müdürü sezgin Koç ve Bana Otel sahibi Hüdaverdi Memetbeyli’ye teşekkür plaketi verip katılımcılara teşekkür etti.


Geceye ilgi büyüktü.


Yemek öncesi nefis Alanya ve deniz manzarası eşliğinde bir kokteyl düzenlendi.

Gecede Hakan Halit Yeni, Burhan Sili ve Zihni Asiltürk birer konuşma yaptılar. Yeni, 9 Yıllık yönetim kurulu başkanlığı süresince yaptıkları çalışmaları anlattı ve turizmde kontrolsüz büyümenin mutlaka önüne geçilmesi gerektiğini, aksi halde eleman sıkıntısı başta olmak üzere, sorunların çığı gibi büyüdüğüne dikkat çekti ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.


turizmdosyasi.com'un sahibi Halil ÖNCÜ, Alanya OTED Başkanı Sema Yürütür ve OTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni gecede bir araya gelerek sohbet ettiler.


Masaları tek tek gezen OTED Yönetimi, üyeler ile yakından ilgi ilgilendi.



Yeni’nin ardından söz alan Burhan Sili, Alanya Oted’in çalışmalarını övdü ve Kontrolsüz büyümeden ziyade çok hızlı büyüme desek daha doğru olur diye sözlerine başlayan Sili, turizmin ve Alanya’nın geleceği için çalıştıklarını ve bundan sonra da Altid olarak gereken neyse yapmaya devam edeceklerini söyledi. Zihni Asiltürk yaptığı kısa konuşmasında, Meslek örgütlerinin önemine dikkat çekerek, Alanya belediyesi olarak Oted’in çalışmalarına sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.
Yapılan konuşmaların ve plaket törenin ardından sertifika törenine geçildi.


Antalya'da hizmet veren AYEL Çevre Danışmanlık Firması temsilcisi Etunç Demir'de OTED Galasına katılarak, yeni seozn öncesi başarı dileklerini iletti.


turizmdosyasi.com'un sahibi Halil ÖNCÜ ve Alanya OTED Başkanı Sema Yürütür




OTED Üyelerinden kurslarında başarılı olan 25 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

1 Şubat 2014’de başlayıp, 15 Mart’ta sona eren 2’ci kat şefli kurslarında başarılı olan 25 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Geceye katılan Konuklar ve üyeler canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar bol bol sohbet edip, eğlendiler.