AKDENİZ’DE SICAK TATİL

AKDENİZ’DE SICAK TATİL


Hem gemi içinde sunulan imkanlar, hem de uygun fiyatı ile kış aylarının popüler programıdır Akdeniz… Üstelik bir haftalık Akdeniz gemi seyahatine katılarak İtalya, Malta, İspanya ve Fransa gibi birbirinden güzel, 4 ülkeyi keşfetme şansına da sahip olursunuz.

Bu keyifli seyahatte, MSC Splendida gemisi ile seyahat ederken, Sicilya ve Malta’da belki de Akdeniz mutfağının en leziz yemeklerini tadabilme şansına sahip olacaksınız. Barselona’da İspanya’nın keyifli yüzünü keşfedeceksiniz. İtalya’nın Cenova ve Fransa’nın Marsilya liman şehirlerini de, bu seyahatte görebileceksiniz.

Akdeniz insanının misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini tadacak, içinizi ısıtacak bir iklimde seyahat edip, keyifli anılar biriktireceksiniz. Soğuk havadan kaçmayı düşlerseniz; Ocak, Şubat ve Mart aylarında alternatifli tarihlerde, Türkçe rehberlik hizmetleri ile sımsıcak bir MSC Cruises Akdeniz gemi seyahatine çıkabilirsiniz… MSC Splendida’nın 699 Euro’dan başlayan uygun fiyatları, uçakla gidiş-dönüş bileti dahil. Deniz üzerinde uygun fiyatlı Duty Free alışveriş imkanları, Broadway şovları kalitesinde muhteşem bir animasyon, canlı müzik-Jazz-Pop dinleyebileceğiniz alternatifli cafe ve barlar, Wellness-SPA keyfi, alakart restaurantlar ve uluslararası mutfağın en güzel örneklerini bulabileceğiniz açık büfe lezzetleri de seyahatinize keyif katacak.