TÜRSAB, FARKINI ORTAYA KOYANLARI ÖDÜLLENDİRECEK

TÜRSAB 'Turizmde fark yaratanlar'a ödül verecek. Dünyada hızla gelişen turizm sektöründe yaptıklarıyla fark yaratanların başarılarını desteklemek amacıyla düzenlenecek ödül çalışması kapsamında 10 farklı kategoride ödül verilecek.

TÜRSAB, FARKINI ORTAYA KOYANLARI ÖDÜLLENDİRECEK

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 'Turizmde fark yaratanlar'a ödül verecek. Geleneksel hale getirilecek ödüllerde kategoriler ve tören tarihi belli oldu. İşte detaylar...Kategoriler şöyle: Seyahat acentaları, Konaklama sektörü, Rehberler, Gastronomi, Müzecilik, Kültürel miras ve çevre projeleri, Destinasyon tanıtımı ve pazarlama, Kültür ve Sanat, Hava taşımacılığı, MİCE ve seyahat teknolojileri. Ayrıca Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) özel ödülü de verilecek. Akademisyenler, yazarlar, sanatçılar, yönetmenler, medya ve turizm sektöründen 50'ye yakın isimden oluşacak jüri üyeleri titiz bir çalışmayla ödül verilecekleri belirleyecek.

Geleneksel hale getirilecek

TÜRSAB'ın 'Turizmde fark yaratanlar' ödülü geleneksel hale getirilecek. Ödül törenine dünyada turizm sektörü temsilcilerinin yanı sıra yabancı gazeteciler de davet edilecek.

Ödül töreni 20 Mart 2019'da Lütfi Kırdar'da

'Turizmde fark yaratanlar' ödül töreni 20 Mart 2019'da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre sarayında gerçekleştirilecek. Törende sanatçıların yer alacağı etkinlikte düzenlenecek.