12.TURİZM KUPASI 12 EKİM'DE ANTALYA’DA BAŞLIYOR

12.TURİZM KUPASI 12 EKİM'DE ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Üç arkadaşın Antalya Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde öğrenciyken başlattıkları, Konaklama ve Seyahat Acenteleri çalışanları arasındaki Futbol Turnuvası, Antalya’daki işletmelerin her yıl katılımıyla, Geleneksel bir hale geldi.

Tourism Cup of Antalya, bölgedeki turizm çalışanları ve otellerin misafirleri tarafından da büyük ilgi görmekte. Sektör çalışanları bir araya getiren önemli ve her yıl heyecanla beklenen bir organizasyon olarak değerlendiriliyor. Bu yıl 12.si düzenlenen turnuvaya 16 kuruluş ve toplam olarak da 300 oyuncu katılıyor. Antalya Bölgesi’nde Turizm sektörünün önde gelen şirketleri yıllardır sporla ilgili personelleri ile bu turnuvada yer alıyorlar. Turnuvaya Barut Otelleri, IC Otelleri, The Marmara Antalya , Liberty Hotels Lara, Odeon Tours , TUI Travel, Tantur, Paloma Hotels, Pegas Touristik, Meeting Point IQ, Biblio Globus, Regnum Carya, Maxx Royal, Rixos Premium Belek, Venezia Palace, ve Port Nature Resort olmak üzere 16 takım katılıyor. Karşılaşmaları belirlemek için kur’a çekilişi, takımların temsilcilerinin katılımı ile 02 Ekim saat 12.30 da IC Airport Hotel – Antalya’da yapılacak.

Maçlar, ailelerin ve takımların taraftarlarının rahatça izleyebilmesi için Pazar günleri 18.00 ile 22.00 saatleri arasında oynanacak. Organizasyon bu yıl 8 kişilik profesyonel bir ekip tarafından yürütülecek, maçlarda Orta Hakem, 2 yan hakem ve bir de gözlemci görev alacak. Maçlarda oyunculara sağlık hizmeti Anadolu Hastanesi ekibi tarafından verilecek. Karşılaşmaların sonuçları http://www.tourismania.org sitesinden izlenebilecek.

Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma Özel Turnuva kupası ve madalyaları 09 Kasım 2014 akşamı final maçı sonrası verilecek. Ayrıca, Turnuva süresince yapılan değerlendirmelerle fair play özel ödülü, en iyi Oyuncu, en iyi Kaleci, en Centilmen Takım ve Gol Kralı ödülleri sahiplerini bulacak.

Saha : Antalya Park Spor Tesisleri, Pazar günleri saat 18.00 – 22.00 arası

Organizasyonun Web Sitesi : http://www.tourismania.org