VAN'DA, BİR DÜNYA OTELİNDE DOĞUYU KEŞFEDECEKSİNİZ

Van’ın doğal güzelliklerini ve tarihini Elite World’de yaşayacaksınız

Başkale Peribacaları ve Muradiye Şelalesi gibi doğal güzelliklerinin yanı sıra değişik mutfağıyla da dikkat çeken Van’ın doğal güzelliklerini, muhteşem yerel lezzetlerini ve tarihi özelliklerini Elite World Van Hotel’de yaşayacaksınız. Elite World Van Hotel, konsepti ve mimarisiyle yerli ve yabancı birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Geleneksel temaların modern mimariye entegre edildiği Elite World Van Hotel, Türk misafirperverliğini lüks hizmet anlayışıyla yansıtacak. Elite World Van Hotel, yöresel kebap çeşitleri ve dünya mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu “Tepe Ocakbaşı Restaurant”, günlük taze pasta çeşitleri ve kahve keyfinin mekanı “Coffee Company” ve müziğin ve eğlencenin adresi “One Bar” ile hizmet verecek.Meşhur Van kahvaltısıyla misafirlerini güne zinde ve mutlu başlatacak olan Elite World Van Hotel, farklı lezzetleri ve yöresel yemekleri ile de adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Van’ın 5 yıldızlı sağlık ve güzellik merkezi ile kendinizi şımartın

Elite World Van Hotel, Fit Life Spa&Health Center ile size seçkin bir ortamda zindelik kazanabileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz güzel bir seçenek sunuyor. Şehrin merkezinde tüm stresinizi geride bırakacağınız tek adres olacak Elite World Van Hotel, birçok farklı yöntemle sunulan kişiye özel masaj paketleriyle, havuz sonrası sauna keyfi ve buhar banyosu ile 5 yıldızlı konforla kendinizi şımartmanıza olanak sağlayacak. Osmanlı hamam kültürünü yaşatan Türk hamamında kese ve köpük masajlarının yanı sıra, son teknolojiyle donatılan Fitness Center, sağlıklı içecekler sunan Fit Bar da sağlıklı bir yaşama adım atmanız için iyi bir alternatif olacak.

Elite World Van Hotel, Asya’nın usta şifalı elleri Bali’li masözleri, Türk hamamı, havuz, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının sunulduğu Fit Life SPA & Health Center, otel misafirlerine Doğu Anadolu’nun otantik atmosferinde yepyeni bir alternatif yaratıyor.